A KYB erősíti a forgalmazók támogatását

Frissítették a TecDoc katalógust, hogy adott esetben tartalmazza a KYB beszerelési videóit. Alkatrész keresésekor, ha az adott részhez van megfelelő videó, a videó link hivatkozásként megjelenik. Ezek a videók mind olyan járművekhez készültek, amelyekben a lengéscsillapítók cseréje nehéz vagy szokatlan folyamat. A KYB-nak sokféle beszerelési videója van, amelyek mind elérhetők a YouTube-on (KYBEurope), valamint a Termék támogatás fül alatt a www.kyb-europe.com oldalon.

A KYB Europe további információk összekapcsolásán is dolgozik, hogy a forgalmazók még könnyebben kiválaszthassák a megfelelő alkatrészt, és hozzáférhessenek az adott alkatrészhez tartozó konkrét információhoz. Jordan Day, a KYB Europe utópiac marketing menedzsere elmagyarázta: „Folyamatosan új módszereken dolgozunk, hogy támogathassuk forgalmazóinkat és szerelőműhely ügyfeleinket egyaránt, hogy megkönnyítsük a felfüggesztési alkatrészek azonosítását és felszerelését”.

A TecAlliance megerősítette, hogy a KYB Europe megtartotta A minősítésű beszállítói státuszát. Egy elkötelezett csoport teljes munkaidőben azon dolgozik, hogy a KYB Europe katalógusadatai naprakészek és pontosak legyenek, biztosítva, hogy az ügyfelek hozzáférjenek a legrelevánsabb adatokhoz. Ahhoz, hogy a KYB Europe A minősítésű eladó legyen, a termékleírásoknak legalább 99%-ban meg kell felelniük a TecAlliance szabványainak. A KYB Europe évek óta büszkélkedhet ezzel a státusszal.