A KYB bővíti online támogatását

A KYB Europe tovább bővíti piacvezető online támogatását a műhelyek és viszonteladók számára. A kyb-europe.com weboldal új megjelenést kapott, illetve további műszaki és oktatási tartalmakkal egészült ki.

A 22 nyelven elérhető weboldal a Terméktámogatási zónára fókuszál, amelyet hasznos eszközökkel töltöttünk meg a szakemberek és a viszonteladók támogatásához a felfüggesztés cserealkatrészeinek azonosításához és értékesítéséhez. Az új „KYB Oktatás” terület a KYB műszaki partnerei által összeállított bemutatóanyagokat tartalmazza a KYB népszerű Felfüggesztési megoldásainak oktatásaihoz, melyeken több mint 7000, utángyártott termékeket használó szakember vett részt a járvány előtt 2019-ben. Az igénylőlapot kitöltve feliratkozhat a KYB egyik szakértője által tartott, részletes online oktatásra, továbbá lehetősége van feliratkozni a KYB havi hírlevelére, így naprakész lehet a KYB legújabb híreivel és műszaki támogatási ajánlataival kapcsolatban.

A KYB bemutatja a digitális csomagok választékát, amelyek előre megtervezett és írásban elérhető közösségi média bejegyzéseket tartalmaznak a felfüggesztések biztonsági szempontból kritikus természetéről, illetve a KYB termékekről. Az alkatrészek viszonteladói és a műhelyek felhasználhatják ezeket az anyagokat saját közösségi média csatornáikon a követőik informálásához a felfüggesztések biztonságáról, vagy annak bemutatásához, hogy miért a KYB márka termékeit tartják készleten vagy szerelik be. A csomagok letöltése érdekében, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi KYB irodával, értékesítővel, vagy vegye fel a kapcsolatot a marketingcsapattal a news@kyb-europe.com e-mail címen.

A KYB Europe aktuális szerelési- és oktatóvideói már több mint 6 millió megtekintésnél járnak a YouTube csatornán. A Hubspot által végzett kutatás szerint a vásárlók 72%-a szívesen ismerkedik meg egy termékkel vagy szolgáltatással a kapcsolódó videó megtekintése által. A Covid19 járvány lehetőséget adott az autóipari szakemberek számára az online oktatás előnyeinek kihasználására, mivel így az oktatás kevesebb időt vesz el a sűrű munkaidőből, mint a személyes oktatásokon való részvétel esetén. A frissült weboldalon keresztül a KYB videói is könnyebben elérhetőek, és tervben van további videók hozzáadása a közeljövőben.

Jordan Day, a KYB Europe marketing menedzsere hozzátette: „Ez egy kiváló lehetőség még több szakember megszólítására, a felfüggesztési alkatrészek bemutatására, és a járműbiztonság területén kritikus szerepük megismertetésére. Megtudhatják, hogyan ismerhető fel, ha egy alkatrészt ki kell cserélni, illetve hogyan értékesíthetők és cserélhetők ki az alkatrészek a leghatékonyabb módon. Erőteljes csapatot állítottunk össze műszaki oktatóinkból, akik alig várják, hogy a szélesebb közönséggel online is megoszthassák szaktudásukat.”