A KYB az Automechanika Frankfurt jövőjére összpontosított

KYB Europe Aftermarket-nek a múlt héten az Automechanika Frankfurt-n volt kiállítása. A lengéscsillapítók, a csavarvonalos rugók és a felfüggesztő készletek fő beszállítója lehetőséget nyújtott arra, hogy a jövő elemeit kiemelje a standján.

A kiállításon egy jövőgenerációs, könnyű rúd tipusú prototípus volt bemutatva amely különös érdeklődést keltett mind a látogatók, mind a többi kiállító soraiban.
A külső burkolat és a tartó, magas ellenállású szénszálas erősítésű műanyag termikus gyanta frönccsöntéssel volt behelyezve.

A szénszálas erősítésű műgyanta ugyancsak a dugattyúrúdhoz igazodik, amely mostanig egy acél anyagból volt készítve.

A lengéscsíllapító prototípus egyike azoknak a terveknek amelyek a jövő lehetőségeivel foglalkozó, KYB által díjazott kutató csapat mutatott be. Az autóvezetők mind jobban igényelik a járműveikre szerelhető készülékeket:
szórakoztató rendszerek, műholdas navigáció, multimédia rendszerek – szinte szabványosak.Ezek a készülékek a jármű súlyát növelik,így az összetevőket kellett fejleszteni,hogy a túlysúlyt kompenzálni lehessen. A KYB kutatási és fejlesztési mérnökei folyamatosan vizsgálják a lengéscsillapítók fejlesztésének módját. Ezeknek a gyanta lengéscsillapítoknak a súlyának a csökkentése azt jelenti,hogy a jármű hatékonyabb lenne, és ezzel együtt, a környezettel barátságosabb. Ez csak egy példa arra, hogy az összetevők miként jelenhetnek meg a jövőben.

Ugyanakkor, a KYB a jövőre tekintettel mérlegelte ezen az eseményen való részvételével, a környezetre gyakorolt hatását, bemutatva egy semleges kiállítási standot,a széndioxid kibocsátás szempontjából. Figyelembe véve az utazást, a kiállítási stand gyártását, az élelem, italok és szálláshely elkészítését, a kibocsájtott CO2 mennyiséget egy függyetlen szakember segítségével volt, online uton kiszámítva. Hogy ezt a dolgot kompenzálja, a KYB egy adományt nyújtott egy környezetvédelmi jótékonysági szervezetnek ,amely a Dél-Amerikai újraerdősítési projektjén keresztül az éghajlatváltozás ellen küzd.

Az Automechanika kiállítás alkalmavával, KYB több olyan
technikai támogató eszközt mutatott be, amelyek célja a KYB termékeket szerelő technikusok segítségére jönnek.
Ez magában foglalja az új KYB Suspension Solutions alkalmazást, amely jónéhány új érdekes kiegészítést tartalmaz, amelyet a kiállítás alkalmával ismerhetett meg a nagyközönség- főképpen egy munkaerőt kiszámító eszköz és egy bizonyos tanácsadó eszköz adott összetevők számára.
A KYB Suspension Solutions program tartalmazza ugyanakkor
azokat a 360 fokos ábrázolásokat, videófelvételeket, amelyek által a felszerelés van bemutatva,a QR kodok által a felszerelésshez szükséges tanácsok, és online tehnikai támogatást. Mindez a KYB Expert zonában volt bemutatva az érdeklődöknek.