A KYB Applikáció továbbra is erőteljesen növekszik

A KYB Suspension Solutions mobilalkalmazás továbbra is erős népszerűségnek örvend az európai szerelőműhelyek körében, mára több mint 10.000-en töltötték le. Spanyolországban van a legtöbb felhasználó, 21%-kal, majd őt követi az Egyesült Királyság 19%-kal és Olaszország 10%-kal.

Az alkalmazás három fő funkciót kínál, amelyek segítenek a szakembereknek megtalálni és felszerelni a felfüggesztési alkatrészeket, valamint elmagyarázni, elmondani és eladni a felfüggesztést a gépkocsivezetőknek. Az első lehetővé teszi a szakembereknek, hogy tanácsot adjanak a gépkocsivezetőknek a felfüggesztés működésére vonatkozóan. A jármű vizsgálata után a szakember beviszi az alkalmazásba a járműben kimutatott „tüneteket”, szükség esetén képet csatolva. Ezután az alkalmazás megszerzi ezeket az információkat, és egy jármű-jelentést készít, amely szöveges formában jelenik meg az ügyfél számára, teljesen ingyen. Ebben a jelentésben található egy gomb „szerelőműhely hívása” felirattal – erre a gombra az gépjárművezető 4 alkalomból átlagosan 1-szer kattint.

A második funkció lehetővé teszi a szakember számára, hogy „előtte és utána” fényképeket készítsen, amikor egy jármű felfüggesztésén dolgozik. Az App ezeket a képeket egy járművel együtt elküldi az ügyfélnek. A jelentés ismerteti az elvégzett munkát és az ezzel járó előnyt a jármű szempontjából, valamint megmutatja nekik a régi és az újonnan felszerelt alkatrészek képeit.

Az utolsó funkció részletes, részben egyéni műszaki tanácsokat nyújt a felfüggesztéshez. A szakemberek megadhatják az autó gyártóját és modelljét, az alvázszámot vagy a regisztrációs számot, majd megjelennek a szükséges KYB alkatrészszámok és egy részletes műszaki tájékoztató, amely egy lépésről lépésre bemutatott útmutatót tartalmaz az alkatrész beszereléséhez, valamint a szükséges eszközöket (és a vonatkozó nyomatékbeállításokat), és a munka befejezéséhez szükséges idő becslését. Ha ehhez a referenciához rendelkezésre áll egy KYB beszerelési videó, akkor ezt is biztosítjuk. A KYB Suspension Solutions applikáció ingyenesen letölthető és ingyenesen használható, 20 európai nyelven elérhető és teljesen testreszabható, így minden kiküldött jelentés tartalmazza a szerelőműhely nevét, elérhetőségét és logóját. Azok számára, akik még nem rendelkeznek az applikációval, elérhető az App Store-ban és a Google Play áruházban.