A KYB a széndioxid semlegességet választja az Automechanika Frankfurt kiállításon

A KYB Europe Aftermarket szeptember 11-15. időszakban jelen lesz az Automechanika Frankfurt kiállításon. A lökhárítók, a spirálrugók és a felfüggesztési készletek vezető szolgáltatója az E31-es standnál lesz a 4. csarnokban.

Az egész Európából, Japánból és Amerikából érkező kollégákkal a KYB korlátozni szerette volna az eseményhez szükséges utazások által okozott környezeti hatásokat. Figyelembe véve a repülőjáratokat, az autóval megtett utakat, a standok építését, az étel- és italkészítést és az elszállásolást, a keletkező CO2 mennyiségét egy független online szakértő segítségével számították ki. Ennek kompenzálására a KYB adományt adott egy környezetvédelmi szervezetnek az éghajlatváltozás elleni küzdelem támogatására. Ez része a KYB globális elkötelezettségének a nagyvállalatok társadalmi felelősségvállalásával.

Az Automechanika kiállítás alatt a KYB bemutatja az állandó fejlesztés alatt álló segédeszközök portfólióját, amelyeket a KYB alkatrészekkel dolgozó szakemberek támogatására terveztek. Ezek közé tartozik az új KYB applikáció – a Felfüggesztési megoldások – amely számos új funkcióval rendelkezik, ezeket exkluzívan mutatják be a kiállításon. Látogasson el a standunkhoz további információért!

Jordan Day, a KYB Europe Aftermarket marketingigazgatója elmondta: „A KYB úgy véli, hogy a képzés és a segítség kulcselemei az ügyfelek sikerének. A KYB továbbra is befektet a segítségnyújtási eszközökbe és bővíti a technikusoknak szánt segítségnyújtási eszközök termékcsaládját; Az Automechanika kiállítás nagyszerű platform annak bemutatására, hogy mi áll a meglévő és a potenciális ügyfelek rendelkezésére. Emellett lehetőséget biztosít számunkra, hogy számos országból érkező emberrel beszéljünk, és visszajelzést kapjunk a Felfüggesztési megoldások segítség program javításához szükséges módszerekről.”

A Suspension Solutions (Felfüggesztési megoldások) program 360o-os képeket, telepítési videókat, bizonyos alkatrészek QR-kódok segítségével történő telepítési tanácsokat és online technikai segítséget tartalmaz.