WRX sezono pabaiga Pietų Afrikoje

2019 metų Pasaulio ralio kroso čempionatas ilgai bus prisimenamas kaip vienas įdomiausių automobilių sporto lenktynių istorijoje. Didžiuojamės, kad KYB inžinieriai ir technologija galėjo palaikyti Andreaso Bakkerudo komandą „Monster Energy Cartel“.

„RX Cartel“ komanda buvo registruota paskutinę minutę ir pateko į 2019 m. varžybas. Tai didelis pasiekimas, kad varžybose galėjo sudalyvauti du vairuotojai, kurie pasiekė podiumą ir EKS palaikomas debiutuojantis vairuotojas Krištianas Šabo.

Britas Liamas Doranas sezoną baigė aukštai – 8 vietoje su 114 taškų. Vengrų EKS vairuotojas Krištianas Šabo su 99 taškais užėmė 10 vietą. Komanda „Monster Energy RX Cartel“ surinkusi 299 taškus bendroje klasifikacijoje užėmė 3 vietą.

Norvegas Andreasas Bakkerudas ir švedas Timmy Hansenas baigė sezoną po 196 lenktynių su 211 taškų ir pagal laimėtų lenktynių skaičių užėmė antrąją vietą.

KYB didžiuojasi esąs 2019 m. FIA pasaulio ralio kroso čempionate dalyvaujančių EKS ir „Monster Energy RX Cartel“ komandų partneris. Visi trys automobiliai plačiai naudojami ir žinomi automobilių sporte. Juose rengti KYB suprojektuoti ir pagaminti amortizatoriai ir elektrinė vairo stiprintuvo sistema (EPS).