Naujieji 2018 m. KYB katalogai

KYB pateikė naujausius Europos rinkai skirtus amortizatorių ir cilindrinių spyruoklių katalogus, kuriuose pateikiamas visų KYB gaminių sąrašas bei informacija apie 2018 m. pateikiamus naujus pritaikymus.

 

Naujuosiuose kataloguose pateikiama daugiau nei 100 naujų amortizatorių ir 230 naujų cilindrinių spyruoklių dalių numerių. Šios dalys yra skirtos automobiliams ir lengvosioms komercinėms transporto priemonėms (LCV).  Daugelis naujų dalių jau yra sandėlyje.

 

Naujos amortizatorių dalys papildomai apims 6 mln. automobilių visoje Europoje, o cilindrinės spyruoklės – dar 9,5 mln. automobilių. Šio pranešimo spaudai antrajame puslapyje pateikiamas aiškus taikomų modelių sąrašas.

 

Taip pat įtraukti 55 papildomi pakabos montavimo komplektų pritaikymai, prailginantys amortizatorių ilgaamžiškumą ir kurie yra lengvai keičiami kartu su amortizatoriais; taip pat pateikiama 40 naujų apsauginių rinkinių pritaikymų. Naujieji rinkiniai papildomai apims 26 mln. transporto priemonių visoje Europoje.

 

Į KYB amortizatorių katalogą įtraukta 80 transporto priemonių gamintojų, todėl Europos antrinėje rinkoje pirmauja įmonė pirmauja pagal gaminių pasiūlą. Jūsų patogumui gamintojai abiejuose kataloguose yra išvardyti abėcėlės tvarka.  Taip pat pateikiamas patogus iliustruotas pakabos komponentų sąrašas.

 

Interaktyvią katalogo versiją galite rasti KYB Europe interneto svetainės palaikymo zonoje. Ji taip pat pateikiamas daugelyje elektroninių katalogų, įskaitant ir TecDoc.