Nauji 2022 metų PDF katalogai

„KYB“ išleido naujausius Europos rinkai skirtus amortizatorių ir spyruoklių katalogus, kuriuose pateikiamas visas „KYB“ gaminių sąrašas bei išsami informacija apie visus naujus 2022 m. pritaikymus. Katalogai yra parengti kaip PDF failai. Juos galima atsisiųsti iš „KYB Europe“ interneto svetainės. Katalogai pateikiami keliomis Europos kalbomis.

Naujuosiuose kataloguose pateikiama daugiau nei 250 naujų amortizatorių ir beveik 600 naujų sraigtinių spyruoklių dalių numerių. Šios dalys yra skirtos automobiliams ir lengvosioms komercinėms transporto priemonėms (LCV). Kataloguose taip pat yra pristatyti pakabos montavimo komplektų bei apsauginių rinkinių pritaikymai. Naujieji papildymai apims dešimtis milijonų transporto priemonių visoje Europoje.

Naujausias „KYB“ asortimentas visada pasiekiamas internetu per „TecDoc“. Šį elektroninį katalogą rasite paramos zonoje adresu www.kyb-europe.com. „KYB Europe“ jau keletą metų iš eilės išlaiko „TecDoc“ sistemos A klasės statusą ir yra viena iš pirmųjų antrinės rinkos įmonių, praėjusiais metais tapusių aukščiausio lygio duomenų teikėju pagal naują auksinį „TecDoc“ duomenų kokybės standartą.

Internetiniame kataloge taip pat pateikiamos nuorodos į mūsų instruktažinius filmukus, jei taikoma, taip pat siūlomas plačiausias antrinėje rinkoje kolonų ir kolonų įdėklų 360 laipsnių nuotraukų pasirinkimas. Šias nuotraukas galima priartinti ir pasukti, kad dirbtuvėms būtų lengviau pirmą kartą pasirinkti tinkamą dalies (detalės) numerį, dėl ko sumažinama prekių grąžinimo tikimybė.