Nagasawa perima iš Howartho „KYB Europe“ viceprezidento pareigas

„KYB Corporation“ paskyrė Tetsunosuke Nagasawa naujuoju „KYB Europe Aftermarket“ viceprezidentu. Nagasawa pakeis Maiką Howarthą, kuris po 22 metų paliko „KYB“, kad imtis naujų projektų.

Nagasawa „KYB“ įmonėje pradėjo dirbti 2005 m., prisijungdamas prie Tokijo antrinės rinkos skyriaus. 2007 m. persikėlė į Europą, kur buvo atsakingas už eksporto pardavimą Balkanuose ir NVS šalyse. Nuo 2013 m. balandžio mėn. iki 2019 m. kovo mėn. buvo atsakingas už „KYB Russia“, kur, vykdydamas restruktūrizavimą, efektyviai pagerino filialo rezultatus ir prekės ženklo suvokimą bei padidino savo rinkos dalį iki 30%.

Nagasawa apie savo naują vaidmenį „KYB Europe“ pasakoja tokiu būdu: „Reikia atsiminti, kad „KYB Europe“ ne tik parduoda mūsų prekės ženklo produktus antrinei rinkai, bet ir siūlo palaikymo, logistikos ir garantinio aptarnavimo paslaugas. Todėl turime sukurti savo produktams papildomą vertę, kad galėtume pasiūlyti geresnių sprendimų savo klientams. Norėdami būti sėkmingi, turime būti atviri ir aktyvūs. Mes ir toliau veiksime pagal savo principą: būti greitu ir agresyviu“.

„KYB Europe Aftermarket“ šiuo metu filialuose 9 šalyse įdarbina daugiau nei 250 darbuotojų ir turi 6 sandėlius.