KYB sustiprina savo dalyvavimą WRX čempionate

Kartu su „JC Raceteknik“, KYB 2020 m. laukia naujas iššūkis „World Rallycross“ čempionate. Švedijos komandą atstovaujanti „KYB Team JC“ FIA pasaulio ralio kroso čempionate kovos dėl geriausių vairuotojų ir komandų titulo.
           

KYB kartu su EKS ir „JC Raceteknik“ komanda „Rallycross“ lenktynėms parengs aukščiausios klasės amortizatorių programą, taip pratęsdamos praėjusiais metais prasidėjusį techninį bendradarbiavimą. Komanda iš EKS nusipirko penkis „Audi S1 EKS RX Supercars“ automobilius. Du dalyvaus „World RX“, o du – „Euro RX“. Visuose automobiliuose taip pat naudojama elektroninė vairo stiprintuvo sistema (EPS), kurią suprojektavo ir tiekia KYB.

 „Galimybė dalyvauti su dviem vairuotojais Pasaulio čempionatuose yra fantastiškas sprendimas ir sena svajonė. KYB dėka dalyvausime kaip „KYB Team JC“ ir tęsime techninį bendradarbiavimą su EKS. Ši investicija yra puiki galimybė kiekvienai iš šalių. Ji leidžia mums plėstis kartu. Visai komandai tai bus nuostabi patirtis, kuri bus naudinga ir mūsų „Euro RX“ vairuotojams“, – komentuoja „JC Raceteknik“ komandos vadovas Joelis Christofferssonas.  

„Aš džiaugiuosi artėjančiu sezonu su visiškai nauja komanda. „JC Raceteknik“ ir Robinas praėjusiais metais parodė, kad „Euro RX“ turi gerą tempą, todėl manau, kad šiais metais dėl dviejų gerų „World RX“ dalyvaujančių automobilių būsime dar stipresni. Negaliu sulaukti, kada atsisėsiu už geriausios specifikacijos „Audi EKS“ su naujausiais KYB amortizatoriais, vairo. Robinas tikrai geriau nei aš žino automobilį, tačiau tikiuosi, kad kuo greičiau pasiekti jo tempą“, – pasakė Baumanis.