„KYB Suspension Solutions“ taikomosios programos plėtra

„KYB Europe“ užregistravo daugiau nei 10 tūkst. 2017 m. lapkričio mėn. naudojimui pateiktos ,„KYB Suspension Solutions“ programos atsisiuntimų. Ji populiariausia Ispanijoje – 21% vartotojų, Didžiojoje Britanijoje – 19% ir Italijoje – 10%.

Programa sukurta siekiant remti kasdienį mechanikų ir autoservisų darbą. Galima ją nemokamai atsisiųsti iš App Store ir Google Play.

Programa turi šias funkcijas:

1) Padeda mechanikams supažindinti klientus su būtinybe pakeisti susidėvėjusius ar sugadintus pakabos elementus – kurie yra labai svarbūs saugumui ir važiavimo komfortui. Jos pagalba mechanikai nemokamai siunčia vairuotojui tekstinę žinutę su informacija apie nustatytus jo transporto priemonės pakabos sistemos pažeidimus ir apie elementus, kurie turėtų būti pakeisti. Papildomai, kartu su informacija, siunčiamos nuorodos į vaizdo įrašus, rodančius grėsmę ir riziką susijusią su sunaudotų amortizatorių, pakabos spyruoklių ir surinkimo elementų naudojimu.

2) Pristato pilną remontą, kurį dirbtuvė atliko kliento transporto priemonėje. Su programos pagalba galima išsiųsti vairuotojui nemokamą tekstinę žinutę kartu su prisegtomis nuotraukomis atliktomis tiek prieš, tiek po paslaugos atlikimo.

3) Suteikia mechanikams neribotą prieigą prie surinkimo instrukcijų, kurios padeda teisingai atlikti remonto darbus. Programos dėka mechanikas taip pat gauna prieigą ir galimybę apžiūrėti duotai transporto priemonei skirtus mokomuosius vaizdo įrašus.