KYB stiprina savo, kaip pakabų ir vibracijos slopinimo specialisto, poziciją

„KYB Europe“ siekiant sustiprinti savo, kaip amortizavimo ir pakabų specialisto, poziciją, pristatė naują vairo mechanizmo dalių asortimentą. Svirtys, pakabų kaiščiai, stabilizatorių jungtys, vairo trauklės ir galinės detalės sudaro naują KYB vairo mechanizmo dalių šeimą. Visą tai dabar galite rasti „TecDoc“ internetiniame kataloge.

KYB vairo mechanizmo dalys sukurtos ir išbandytos pagal transporto priemonės gamintojo specifikacijas, užtikrinant, kad kiekviena įsigyta dalis atitiktų originalios įrangos kokybės standartus. Komponentams taikomas griežtas kokybės bandymas, įskaitant kietumo, medžiagų apkrovos, rutulinio šerdeso stiprumo, sukimo momento ir sukabinimo strypo bandymus.

Prieš jų premjerą Europoje, jau parduota daugiau nei 1 milijonas KYB vairo mechanizmo dalių, kurios išbandytos sudėtinguose keliuose atšiauriausiomis klimato sąlygomis visame pasaulyje.

KYB vairo mechanizmų dalių platintojai naudojasi sektoriaus patikrintomis techninės priežiūros, logistikos ir pardavimo palaikymo paslaugomis, kuriomis naudojasi mūsų klientai visoje Europoje. KYB katalogo duomenų komanda, kuri buvo pirmoji amortizatorių tiekėja pasaulyje, gavo „TecDoc“ skirtą „Premier Data Supplier“ apdovanojimą, nenuilstamai dirbo siekdama užtikrinti, kad naujasis vairo mechanizmo dalių asortimentas būtų kuo veiksmingesnis ir tiksliau pritaikytas rinkos poreikiams.

Atsižvelgiant į dirbtuvių poreikius, visos KYB svirtys yra su kaiščiais. Visapusiškam naudojimui asortimente taip pat yra reikalingos surinkimo detalės (veržlės ir kt.). Vykdomasis pardavimų direktorius Juan Carlos Diez komentavo, kad „Vairo mechanizmų dalys yra dar viena natūrali mūsų dabartinio asortimento dalis, prie kurios darbavomės ilgą laiką. Sparčiai besiplečiantis mūsų asortimentas leis dirbtuvėms pasikliauti vienu patikimu tiekėju visiems su vairo mechanizmais ir pakabomis susijusiems poreikiams tenkinti“.

Norėdami pamatyti visą pasiūlymą, apsilankykite svetainėje: www.kyb-europe.com/lietuva/steering-parts