KYB stiprina paramą platintojams

„TecDoc“ katalogas buvo papildytas turimais KYB mokomaisiais vaizdo įrašais. Informacijoje apie produktą ieškant nurodyto referencinio numerio bus rodomas surinkimo vaizdo įrašas, jei pasirinkta dalis tokį turi. Vaizdo įrašuose galite pamatyti surinkimo procedūrą žingsnis po žingsnio toms transporto priemonėms, kurioms amortizatorius pakeisti yra sunku arba tai netipiška procedūra. Platų KYB mokomųjų vaizdo įrašų pasirinkimą taip pat galite rasti „YouTube“ kanale (KYBEurope) ir interneto svetainėje www.kyb-europe.com, skirtuke „Techninė pagalba“.

„KYB Europe“ taip pat stengiasi susieti papildomą informaciją, kad platintojams būtų dar lengviau pasirinkti tinkamą dalį ir gauti prieigą prie konkrečios informacijos apie pasirinktą dalį. Jordan Day, „KYB Europe Aftermarket“ rinkodaros vadovas, paaiškina: „Nuolat ieškome naujų būdų, kaip padėti savo platintojams ir dirbtuvėse apsilankantiems klientams lengviau identifikuoti ir montuoti pakabos komponentus .“

„KYB Europe“ turi „TecAlliance“ A klasės tiekėjo statusą. Speciali komanda dirba visu etatu, kad KYB katalogo duomenys visada būtų naujausi ir tikslūs. Norint tapti A klasės tiekėju, produktų aprašymai turi atitikti bent 99 % „TecAlliance“ reikalavimų. „KYB Europe“ šį statusą nepertraukiamai turi jau keletą metų.