KYB skirtas PSA apdovanojimas, pripažįstant KYB kaip tiekėjo, kompetenciją

KYB Corporation bendrovė gavo apdovanojimą už vertę kuriančius produktus ir paslaugas. „Value Creation Products & Services Award” apdovanojimą geriausiems tiekėjams priskiria PSA. Apdovanojimas įteiktas birželio 26 d.

Apdovanojimas pripažįsta KYB Corporation potencialą siūlant „vertę kuriančius pažangiausius techninius sprendimus ir paslaugas”. Šio renginiometu KYB ir 15 kitų kompanijų gavo apdovanojimus, kurie suteikiami geriausioms PSA tinklo kompanijoms,. Tinkle yra daugiau kaip 8000 tiekėjų visame pasaulyje.

KYB daugelį metų glaudžiai bendradarbiauja su PSA, o šis apdovanojimas skirtas „progresyvioms hidraulinėms pagalvėms”, kurios buvo specialiai sukurtos Citröen C5 Aircross automobiliui ir yra naudojamos ir kituose Citröen modeliuose.

Mike Howarth, KYB Europe Aftermarket prezidentas, pasakė: „KYB nuolat investuoja į automobilio pakabos tyrimus ir plėtrą, ir šis apdovanojimas padeda parodyti Europos klientams šio novatoriško amortizatoriaus, kuris šiuo metu naudojamas daugelyje automobilių modelių visoje Europoje, projekto svarbą.”

Daugiau informacijos apie pažangias hidraulines pagalves galima rasti:
kyb-europe.com/media svetainės pranešime žiniasklaidai.