KYB plečia techninio palaikymo internetu programą

„KYB Europe“ plečia savo rinkoje pirmaujančią techninio palaikymo internetu programą, skirtą dirbtuvėms ir platintojams. Kyb-europe.com svetainė buvo atnaujinta, įgavo naują įvaizdį bei buvo papildyta techniniu ir mokomuoju turiniu.

Svetainėje, prieinamoje 22 kalbomis, daugiausia dėmesio skiriama Techninio palaikymo zonai, kurioje pateikiama daugybė naudingų įrankių, padedančių mechanikams ir platintojams identifikuoti ir parduoti atsarginius pakabos komponentus. Naujoje „KYB mokymų“ skiltyje rasite įvadinę KYB populiarių pakabos sprendimų mokymų apžvalgą. 2019 metais prieš pandemiją šiuos mokymus KYB techniniai instruktoriai pristatė daugiau nei 7 000 antrinės rinkos specialistų. Svetainėje taip pat rasite užklausos formą, skirtą užsiregistruoti išsamesniems mokymams internetu, kuriuos rengia vienas iš KYB ekspertų, ir galimybę užsiprenumeruoti mėnesinį KYB naujienlaiškį, kad galėtumėte būti nuolat informuojami apie KYB naujienas ir techninio palaikymo pasiūlymus.

KYB taip pat įveda galimybę pasirinkti skaitmeninius paketus, kuriuose rasite iš anksto parengtų ir parašytų socialinės žiniasklaidos įrašų apie pakabos svarbą saugai ir KYB produktus. Dalių platintojai ir dirbtuvės gali naudoti šiuos įrašus savo socialinės žiniasklaidos kanaluose, siekiant mokyti savo pasekėjus apie pakabos saugumą ir reklamuoti, kodėl jie perka ar naudoja KYB prekės ženklo produktus. Norėdami atsisiųsti šiuos paketus savo verslui, susisiekite su vietiniu KYB biuru, pardavimų atstovu arba rinkodaros komanda el. paštu news@kyb-europe.com.

Šiuo metu „KYB Europe“ montavimo ir mokomieji vaizdo įrašai „YouTube“ kanale buvo peržiūrėti daugiau nei 6 mln. kartų. „Hubspot“ atliktas tyrimas parodė, kad 72% klientų mieliau sužino apie produktą ar paslaugą žiūrėdami vaizdo įrašą. „Covid19“ pandemija suteikė automobilių pramonės specialistams galimybę gauti daugiau naudos iš mokymosi internetu, nes palyginus su stacionariais, mokymai internetu užima mažiau laiko per jų įtemptą darbo dieną. KYB vaizdo įrašai yra lengvai pasiekiami atnaujintoje svetainėje, o ateinančiais mėnesiais planuojama jų pridėti daugiau.

Jordan Day, „KYB Europe“ rinkodaros vadovas, paaiškina: „Tai puiki proga pasikalbėti su daugiau mechanikų apie pakabos komponentus ir jų svarbų vaidmenį užtikrinant transporto priemonių saugą, įskaitant tai, kaip nustatyti, kada juos reikia pakeisti, kaip pardavinėti ir kaip juos keisti efektyviausiu būdu. Turime stiprią techninių trenerių komandą ir džiaugiamės galėdami pasidalinti savo žiniomis su platesne auditorija internetu“.