„KYB Europe Aftermarket“ organizacinės struktūros pokyčiai

„KYB Europe Aftermarket“ paskelbė pokyčius valdymo struktūroje. Pakeitimai atsirado po naujo viceprezidento paskyrimo. Viceprezidentas Tetsunosuke Nagasava grįžo į „KYB Europe Aftermarket“ po ilgo ir vaisingo „KYB Russia“ valdymo.

 

„Naujoji struktūra leidžia bendrai ir greitai priimti sprendimus. Ankstesnės, vidiniu regionalizavimu paremtos organizacinės struktūros pakeitimą lemia tarptautiniu mastu besivystančios Europos atsarginių dalių rinkos funkcionavimo pokyčiai.  Mūsų struktūra taip pat turi lanksčiai reaguoti ir prisitaikyti prie šių tendencijų“, – aiškina T. Nagasava.

 

Juanas Carlosas Diezas, buvęs Pietų regiono direktorius, šiuo metu pradedantis dirbti kaip pardavimų Europoje direktorius, dirba KYB nuo 2002 m. Naujame poste jis bus atsakingas už pardavimus Europoje. „Europos atsarginių dalių rinkos konsolidavimas suteikė mūsų klientams galimybę augti ir tapti didelėmis, tarptautinėmis kompanijomis, veikiančiomis perkančiųjų grupių struktūrose, o nauja „KYB Europe Aftermarket“ struktūra leidžia mums lanksčiau bendradarbiauti su klientais tarptautiniu lygmeniu. Tiesioginis devynių „KYB Europe“ filialų direktorių ir vadovų bendradarbiavimas suteiks mums išsamią rinkos analizę, taip, kad niekas neliktų nepastebėta ir kad klientų aptarnavimas būtų kuo kokybiškesnis“, – sako JC Diezas.

 

Taip pat buvo paskirti nauji asmenys, Verslo plėtros direktoriaus ir Pagrindinių klientų direktoriaus postuose. Šias pareigas eis Radoslavas Palka, buvęs Rytų regiono direktorius, ir Andrew Marpole, anksčiau – Šiaurės regiono direktorius. Radoslavas Palka KYB dirba nuo 1999 metų. Jo naujos pareigos – santykių su naujais klientais kūrimas ir plėtra. Veikla, kurioje jis turi didelę patirtį, išplėtus rytinį „KYB Europe“ regioną į rinkos lyderio poziciją. Andrew Marpole dirba įmonėje nuo 2003 m., dabar jis bus atsakingas už pagrindinių „KYB Europe Aftermarket“ klientų valdymą ir priežiūrą, padės kurti pardavimo ir rinkodaros strategijas ir koordinuoti bendradarbiavimą su pagrindiniais klientais kiekviename iš devynių KYB filialų.

 

Chrisas Floodas, buvęs operatyvinis direktorius Jungtinėje Karalystėje, užims logistikos Europoje vadovo pareigas. Chrisas Floodas valdė Didžiosios Britanijos sandėlį daugiau nei 10 metų, o jo ilgametė patirtis padės efektyviai valdyti penkis Europoje esančius KYB sandėlius.

 

„Džiaugiuosi, nes naujoji struktūra leidžia ne tik tobulinti mūsų veiklą tiek Europos, tiek vietiniu lygmeniu, bet taip pat nukreipia aukštos kvalifikacijos darbuotojus į veiklos sritis, kurios yra suderinamos su jų patirtimi. Mūsų darbuotojų reorganizavimas reiškia, kad mes galime pradėti tobulėti nuo šiandien, nereikia pašvęsti laiko jų įgyvendinimui. Naujoji struktūra leis mums patobulinti klientų aptarnavimo ir logistikos sritis, o tai dar labiau sustiprins KYB įvaizdį Europos atsarginių dalių rinkoje“, – aiškina Nagasava,