KYB bendradarbiauja kuriant naujos kartos modulinę EV (Electric Vehicles – elektrinės transporto priemonės) platformą

„KYB Corporation“ užmezgė bendradarbiavimą ir strateginę partnerystę su Izraelio įmone „EE Automotive“ (REE), kuri paprašė sukurti naujus aukštųjų technologijų pakabos sprendimus savo būsimoms elektrinėms platformoms skirtoms transporto priemonėms.

KYB turi didelę patirtį pusiau aktyvių ir aktyvių pakabos sistemų, kurios patobulins naujos kartos REE EV platformą, srityje. Tai užtikrins projektavimo laisvę ir ekonomiškus, modulinius sprendimus e. mobilumui. KYB žinios pažangiose pakabos sistemose ir novatoriška REE technologija elektromobilių platformų srityje revoliucionizuos elektrinių automobilių projektavimą.

REE planuoja transporto priemonės rato arkoje įrengti ne tik pakabą, bet ir stabdžių sistemą, vairo mechanizmą ir elektros variklį. KYB dalyvauja projekte kuriant novatorišką rate esančią „in-wheel suspension” pakabą. Šis sprendimas vadinamas „REEcorner™“. Kiekvienas modulis yra visiškai nepriklausomas ir maitinamas moderniausio „ECU REEboard™“, kurį valdo pažangi „x-by-wire“ technologija. Ši technologija suteikia ypatingą moduliškumą, nes platformą galima pritaikyti prie bet kurios transporto priemonės poreikių, todėl gaunamas optimalus suderinamumas, efektyvumas ir mažinamos išlaidos.

„REEboard™“ yra visiškai plokščia, reguliuojama ir modulinė platforma. Leidžia atlikti neribotas kėbulo konfigūracijas, suteikiant visišką projektavimo laisvę ir leidžiant padidinti erdvės taupymą. Kadangi nereikia projektuoti naujos platformos kiekvienam transporto priemonės tipui, tai leidžia sutaupyti nemažai lėšų ir laiko. Suteikia daugiau erdvės mažesniame plote, todėl specialiame korpuse galima pernešti daugiau akumuliatorių.

Ši partnerystė yra pirmasis elektrinių automobilių platformomis paremtas KYB bendradarbiavimas su technologijų įmone. Kazunori Masumoto, generalinis „KYB Automotive Component“  verslo skyriaus inžinerinės būstinės direktorius, aiškina: „KYB turi didelę patirtį kuriant ir gaminant pažangias pakabos sistemas. Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „REE Automotive“ ir pasidalinti jos revoliucine elektrinių transporto priemonių vizija projektuodami pakabos sistemą, kuri palaiko rytdienos mobilumo ekosistemos poreikius“.

REE įkūrėjas ir generalinis direktorius, Danielis Barelas, komentavo: „REE džiaugiasi galėdama pasveikinti KYB savo išskirtiniame strateginių, pasaulinio lygio patirtį pažangiose pakabos sistemose turinčių automobilių gamintojų partnerių tinkle. KYB technologija vaidins pagrindinį vaidmenį sparčiai plėtojant mūsų naujos kartos EV platformų projektus, kurie iš naujo kuria elektrinį automobilį su visiškai plokščia, reguliuojama ir visiškai moduline platforma, kuri paruošta elektromobilumo ateičiai“.