JAOS komandos sėkmė!

„Asia Cross Country 2019“ ralis įvyko praėjusią savaitę, su startu Patajoje Tailande ir finišu 2 200 km toliau Birmos sostinėje. „Japanese Offroad Service“ („JAOS“) komanda užėmė 1-ą vietą T1G klasėje ir 7-tą vietą bendrojoje klasifikacijoje.

„KYB“ remia „JAOS“ komandą , o jų „Toyota Double Cab Hilux Revo“ buvo sumontuoti specialūs „KYB“ amortizatoriai, kuriuos sukūrė ir prižiūri, kiekviename maršruto etape vietoje esanti „KYB“ inžinierių komanda. Komanda kiekvieną ralio etapą savo klasėje baigė 1-oje vietoje, pasiekdama geriausią rezultatą paskutiniame etape, kurį jie finišavo nuostabioje 4-oje bendrosios klasifikacijos pozicijoje. Bendras ralio baigimo laikas tai 11:31:17.

Pirmasis šio „cross country“ ralio leidimas įvyko 1996 m., o nuo 2001 m. tai yra FIA sertifikuotas ralis. Tai yra didžiausias „cross country“ tipo ralis Azijoje, žinomas kaip „Rytų Paryžiaus – Dakaro Ralis“. Šis ralis tai vairavimo ir navigacijos įgūdžių, žmonių ištvermės ir komandinio darbo, ir taip pat keturiais ratais varomų transporto priemonių ištvermės ir efektyvumo bekėlese išbandymas. Maršrutas apima daugelio tipų paviršius ir tokias teritorijas kaip džiunglės, pelkės, pravažiavimą per upes ir dykumas. Pastaraisiais metais maršrute buvo susiduriama su beveik visais gamtos žmogui keliamais iššūkiais. Šie metai nebuvo išimtis, nes komandos turėjo kovoti su taip stipriomis liūtimis ir potvyniais, kad buvo atšauktas 4 etapas.

Pergalė savo klasėje yra „KYB“ pakabos patikimumo ir ilgaamžiškumo įrodymas. Tai dar vienas įrodymas dėl „JAOS“ komandos naudojamos modifikuotos „Toyota Hilux“ patvarumo, dėl kurios ši transporto priemonė garsėja. Specialūs sveikinimai vairuotojui Tomonori Noto ir pilotui Kazuhiro Tanaka, taip pat visiems kitiems „JAOS“ komandos nariams ir „KYB“ techninės pagalbos inžinieriams!