Horizonte tolesnis informacijos apie „KYB“ produktus tobulinimas

„KYB“ įmonė ketina toliau gerinti savo duomenų kokybę ir matomumą „TecDoc“ sistemoje. Ką tik paskelbta, kad „KYB“ išlaiko A klasės reitingą kaip „TecAlliance“ tiekėjas. Atskira žmonių komanda dirba visą darbo dieną, siekdama užtikrinti, kad „KYB“ katalogo duomenys visada būtų atnaujinti ir tikslūs, ir kad suteiktų klientams prieigą prie svarbiausių duomenų. Norėdami gauti A klasės tiekėjo statusą, turime garantuoti, kad gaminių aprašymai bent 99% atitinka „TecAlliance“ standartus.

Be to, „KYB“ įmonė buvo išrinkta dalyvauti bandomojoje „TecAlliance“ programoje, kurios metu nauja „TecDoc“ sistemoje pridėta informacija pasirodys sistemoje per 6 dienas, o tai yra didžiulis pagerėjimas, palyginti su dabartine padėtimi: po pusantro mėnesio. Bandomasis projektas bus pradėtas 2019 m. rugpjūčio mėn. „KYB“ įmonė jau dabar gali pasigirti rinkos lyderės pozicija naujų amortizatorių pramonėje – naujausi duomenys apie automobilių skaičių rodo, kad „KYB“ įmonės komponentų montavimo mastas jaunesniuose nei 5 metų Europos markių automobiliuose tai 5 milijonai egzempliorių daugiau palyginus su artimiausio konkurento montuojamų produktų skaičiumi. Ir dėka to, kad „KYB“ yra vienas didžiausių amortizatorių gamintojų pasirinktų siekiant žymiai patobulinti sistemą, kurios tikslas yra paspartinti duomenų prieinamumą, gali būti tik geriau.

Jean Francois Huan, „KYB Europe Aftermarket“ produktų valdymo generalinis direktorius: „Dėl daugybės priežasčių „KYB“ gali įvesti į rinką naujus amortizatorius greičiau nei bet kuris kitas gamintojas”. „1 iš 5 pasaulyje pagamintų automobilių „KYB“ įmonė yra originalios įrangos tiekėjas, tai reiškia, kad mes pirmi iš karto įvedame produktus į rinką. Visų kitų atvejų valdymui turime visame pasaulyje esančius tyrimų departamentus, didelį tyrimų ir plėtros centrą Japonijoje bei surinkimo ir bandymų centrą Prancūzijoje. Galimybė per 6 dienas į „TecDoc“ sistemą pridėti naujus duomenis yra kitas žingsnis, kad tiektume produktus rinkoje ir didintume matomumą klientams greičiau nei kas nors kitas“.