Hajime Sato išeina į pensiją

Hajime Sato, dirbęs „KYB Corporation“, išėjo į pensiją. Jis prisijungė prie KYB 1981 m. ir 1992–2001 m. dirbo Europoje pardavimų vadybininku, kur užmezgė tvirtus ryšius su daugeliu KYB klientų. 2003 m. gegužę jis grįžo kaip generalinis direktorius, o vėliau iki 2011 m. ėjo KYB prezidento pareigas Europoje. Jis smarkiai prisidėjo prie „KYB Europe“ plėtros.

2011 m. H. Sato grįžo į Japoniją ir tapo pasaulinės atsarginių dalių rinkos pardavimų vykdomuoju vadovu automobilių komponentų padalinyje. 2016 m. balandį jis tapo vykdomuoju direktoriumi ir dvejus metus buvo perkeltas į „KYB Thailand“ padalinį, kur ėjo gamyklos prezidento pareigas. 2018 m. birželį grįžo į Japoniją ir ėmėsi atsakomybės už pasaulinį automobilių komponentų verslą, antrinę rinką ir originalią įrangą kaip generalinio direktoriaus pavaduotojas. 2022 m. prisijungė prie „KYB Corporation“ direktorių valdybos ir tapo viceprezidentu.

H. Sato išėjo į pensiją 2023 m. birželį ir užima išorinio direktoriaus pareigas „Sato Shoji Corporation“ valdyboje Japonijoje. Paskutinį kartą Europoje jis lankėsi Vokietijoje praėjusių metų rugsėjį, kai vyko Frankfurto paroda „Automechanika“.

„KYB Europe“ viceprezidentas Yuto Uchida komentavo: „Dėkojame H. Sato už jo vertingą indėlį į „KYB Europe“ per pastaruosius 30 metų ir linkime jam ilgo ir laimingo poilsio“.