Frankfurto parodai „Automechanika“ „KYB“ ruošiasi mažindama taršą anglies dioksidu

„KYB Europe“ atsarginių dalių padalinys dalyvaus rugsėjo 11–15 dienomis Frankfurte vykstančioje parodoje „Automechanika“. Didžiausias amortizatorių, spyruoklių ir pakabų montavimo rinkinių tiekėjas pristatys savo produktus 4 salėje esančiame stende E31.

Kartu su kolegomis, atvykstančiais iš visos Europos, taip pat Japonijos ir Amerikos, „KYB“ norėjo apriboti dalyvavimo šiame didžiuliame automobilių sektoriaus renginyje įtaką aplinkai. Internetu pasitelkus nepriklausomus specialistus, buvo apskaičiuotas CO2 kiekis, kuris būtų sugeneruotas skrydžiams, kelionėms automobiliu, stendų gamybai, maisto ir gėrimų ruošimui. Norėdama kompensuoti šią įtaką, „KYB“ prisideda prie aplinkosaugos labdaros, padėdama kovoti su klimato kaita. Tokiu būdu „KYB“ laikosi pasaulinio įsipareigojimo būti socialiai atsakinga įmone.

Parodos „Automechanika“ metu „KYB“ pristatys nuolat plečiamą pagalbinių įrankių asortimentą, skirtą padėti su „KYB“ produktais dirbantiems mechanikams. Šiame asortimente – ir naujoji taikomoji programa „KYB Suspension Solutions“, kurios papildymai bus pristatyti parodos metu. Aplankykite stendą ir sužinokite daugiau!

Pasak „KYB Europe“ atsarginių dalių padalinio rinkodaros vadovo Jordan Day, „KYB“ tiki, kad mokymai ir pagalba yra esminiai klientų sėkmės faktoriai. „KYB“ nuolat investuoja ir plečia mechanikams svarbių pagalbinių įrankių asortimentą, todėl „Automechanika“ yra puiki vieta jį pristatyti esamiems ir potencialiems klientams. O svarbiausia, mums visiems suteikiama galimybė pasikalbėti su daugybe žmonių iš skirtingų šalių, sužinoti jų nuomonę apie tai, kaip dar galime patobulinti taikomąją programą „KYB Suspension Solutions.“

Šioje programoje – 360 º paveikslėliai, filmukai apie montavimą, patarimai kaip montuoti konkrečias dalis pasinaudojant QR kodu bei specialistų patarimais internetu.