Elektroniniu būdu valdomi originalūs amortizatoriai „Volkswagen Group“ automobiliams

„Volkswagen Group“ pasirinko elektroniniu būdu valdomus „KYB“ bendrovės (toliau – KYB) pagamintus amortizatorius ir diegs juos į naujuosius „Tiguan“, „Passat Variant“, „Škoda Superb“ ir „Kodiaq“ modelius kartu su naująja „DCC Pro“ (Dynamics Chassis Control Pro) vairavimo režimo pasirinkimo funkcija. Šiuos amortizatorius planuojama patiekti rinkai pirmąjį 2024 m. ketvirtį.

„DCC Pro“ sistemoje naudojami dviejų vožtuvų amortizatoriai vairuojant atskirai slopina abipuses automobilio kėbulo ir ratų vibracijas.

Šie vožtuvai milisekundžių tikslumu reaguoja į kelio būklę bei vairavimo aplinkybes. Elektroninis valdymo modulis atitinkamai aktyvuoja išsitiesiančius ir susitraukiančius solenoidus ir priderina amortizatoriaus vidaus slėgį prie kelio būklės ir vairuotojo pageidavimų (nuo komforto iki sporto režimo). Slopinančiosios savybės nuolat derinamos esamuoju laiku, kurios išvien su nepriklausomai vykstančiais išsitiesimais ir susitraukimais užtikrina patogiausią ir komfortiškiausią automobilio valdymą. Tai užtikrina saugų ir dinamišką automobilių manevringumą bei dar nepatirtą pojūtį, tarsi keliautumėte skraidančiu kilimu.

„KYB“ ir „Volkswagen Group“ jau kelerius metus dirba išvien. Pradžiai sukurta sportiškojo „Audi RS“ pakaba, o vėliau nuosekliai dirbama ties „Volkswagen“ ženklu. Šis žingsnis yra „KYB“ veiklos politikos dalis, kuria siekiama sustiprinti ryšius su šiuo vokiečių automobilių gamintoju. Sunkus bendromis „KYB“ ir „Volkswagen“ narių pastangomis sukurtas kūrybos ir bandymų procesas galiausiai leido pristatyti šią technologiją, kuri ligšiol buvo skirta tik „Premium“ klasės vartotojų segmentui.

Šiais automobilių sektoriui sudėtingais laikais „KYB“ ketina toliau kurti pažangius, aukštą pridėtinę vertę savo klientams kuriančius technologinius sprendimus

KYB gamina elektroniniu būdu valdomus amortizatoriusAzijos bei Europos šalyse veikiančiose gamyklose, pastatytose su tikslu lyderiauti aukštųjų technologijų amortizatorių gamybos srityje.