Udvikling af KYB Suspension Solutions applikationen

KYB Europe har registreret over 10.000 downloads af den mobile KYB Suspension Solutions App, der blev lanceret i november 2017. Den er mest populært i Spanien – 21% af brugerne, derefter i Storbritannien – 19% og Italien – 10%.

Applikationen blev oprettet til støtte for det daglige arbejde hos mekanikere og værksteder. Applikationen kan downloades gratis fra App Store og Google Play.

Applikationen opfylder følgende funktioner:

1) Denne hjælper mekanikere med at gøre kunderne opmærksomme på behovet for at udskifte slidte eller beskadigede ophængskomponenter – som er afgørende for sikkerhed og komfort. Mekanikeren kan sende chaufføren en tekstbesked via applikationen med oplysninger om identificeret skade på ophængssystemet i hans køretøj og elementer, der er kvalificerede til udskiftning. Desuden sendes information med links til film, der viser truslen og risikoen forbundet med brugen af brugte støddæmpere, fjedre og monteringselementer.

2) Viser den komplette reparation, der er blevet udført af værkstedet på kundens køretøj. Via applikationen kan du sende en gratis tekstbesked til chaufføren med vedhæftede fotos både før og efter tjenesten.

3) Den giver mekanikerne ubegrænset adgang til montagevejledninger, hvilket muliggør korrekt reparationsarbejde. Mekanikeren kan bruge applikationen til at få adgang til og mulighed for at se dedikerede og tilgængelige instruktionsvideoer for det pågældende køretøj.