Nye PDF-kataloger 2022

KYB har udsendt sine nyeste europæiske kataloger over støddæmpere og skruefjedre – en komplet liste over KYB-serien samt detaljer om alle nye applikationer for 2022. Katalogerne er PDF’ere, der kan downloades fra katalogsiden på KYB Europe hjemmesiden. Katalogerne er tilgængelige på flere europæiske sprog.

De nye kataloger indeholder over 250 nye støddæmpere og næsten 600 nye varenumre på skruefjedre, som inkluderer applikationer til biler og lette erhvervskøretøjer (LCV’er). Applikationer til ophængsmonteringssæt er også inkluderet, såvel som applikationer til beskyttelsessæt. Disse nye tilføjelser dækker over tyve millioner køretøjer i hele Europa.

Det senest opdaterede KYB-sortiment er altid tilgængeligt online via TecDoc. Dette elektroniske katalog er tilgængeligt i Supportzonen på www.kyb-europe.com. KYB Europe har haft TecDoc A-vurdering i en række på hinanden følgende år og var en af de første eftermarkedsvirksomheder, der sidste år blev Premier Data Supplier, den nye højeste standard indenfor TecDoc datakvalitet.

Hvor dette er relevant indeholder Onlinekataloget også links til vores montagevideoer, samt det største udvalg af 360 graders fotos til eftermarkedet for støddæmpere og affjedringer. Disse billeder kan forstørres og roteres for at hjælpe værkstedet med at vælge det korrekte varenummer første gang, og dermed reducere muligheden for returvarer.