KYB Udvider Online Support

KYB Europe udvider sin markedsledende online support til værksteder og distributører. Kyb-europe.com-webstedet er blevet opdateret med et nyt billede og yderligere teknisk indhold og kursusmaterialer.

Webstedet er tilgængeligt på 22 sprog og fokuserer på sin Supportzone, der er fyldt med et udvalg af nyttige værktøjer til både teknikere og forhandlere, som hjælper med at identificere og forhandle udskiftningskomponenter til affjedringssystemer. Det nye “KYB Training”-område indeholder en oversigt, som introducerer den populære KYB Suspension Solutions-træningsprogram, der af KYB tekniske instruktører er blevet leveret til mere end 7.000 specialister i eftermarkedet forud for pandemien i 2019. Der findes en formular, hvor man kan bede om at blive tilmeldt til et mere detaljeret online træningsprogram, som afvikles af en af KYB’s specialiserede instruktører, og også giver muligheden for at tilmelde dig det månedlige KYB-nyhedsbrev, så du kan blive holdt ajour med KYB’s seneste nyheder og tekniske supporttilbud.

KYB lancerer også et udvalg af digitale pakker, som er et udvalg af forhåndsdesignede og skrevne sociale medieindlæg om den sikkerhedskritiske karakter af affjedringen og om KYB-produkter. Reservedelsdistributører og værksteder kan bruge disse på deres egne sociale mediekanaler til at instruere deres følgere i affjedringssikkerhed og gøre opmærksom på, hvorfor de er lagerførende eller tilpasser sig til KYB-produkterne. For at downloade disse pakker til din virksomhed bedes du kontakte dit lokale KYB-kontor, salgsrepræsentant eller kontakte marketingteamet via news@kyb-europe.com.

KYB Europes nuværende videoer om indsætning og træningsprogrammer har haft over 6 millioner visninger på deres YouTube-kanal. Undersøgelse foretaget af Hubspot viste, at 72% af kunderne hellere ville lære om et produkt eller en tjeneste ved at se en video. Covid19-pandemien har givet professionelle indenfor autobranchen muligheden for at drage fordel af online-træning, da det tager mindre tid fra deres travle hverdag end at deltage i et personligt træningsprogram. KYB’s videoer kan let tilgås via det opdaterede websted, og der er planer om at tilføje flere i de kommende måneder.

Jordan Day, Marketingdirektør for KYB Europe forklarer: “Dette er den perfekte mulighed for at kunne tale med flere teknikere om affjedringskomponenter og deres kritiske rolle i køretøjets sikkerhed, herunder hvordan man identificerer, hvornår de skal udskiftes, hvordan man sælger dem og hvordan man udskifter dem på den mest effektive måde. Vi har et stærkt team af tekniske instruktører, og vi er glade for at kunne dele deres ekspertise med et bredere publikum online.”