KYB tilbyder kundestøtte til sociale medier

KYB Europe har skabt to sæt gratis digitale pakker til sociale medier – en til distributører og en til værksteder. Disse er færdige indlæg, som KYB-kunder, der har sociale mediekanaler, kan bruge til at oplyse deres kunder om den kritiske sikkerhed ved ophængskomponenter.

De visuelle elementer er ledsaget af forslag til tekst til indlæggene samt et overblik over, hvordan sociale medier kan hjælpe med virksomhedens kommunikation. Indlæggene i distributørpakken er rettet til værkstedet, hvorimod posterne i værkstedspakken er henvendt til bilisten.

KYB Europe Marketing Manager, Jordan Day uddyber: “Vores nye digitale pakker til sociale medier er det seneste i vores voksende udvalg af supportværktøjer til vores kunder. Vi ved, at mange distributører og værksteder bruger sociale medier meget effektivt til at kommunikere til deres relevante kundebaser; vi håber, at disse digitale pakker vil hjælpe dem med at rådgive kunderne om, hvorfor det er så vigtigt at udskifte ophængskomponenter efter 80.000 km”.

Distributører, der er interesserede i at bruge pakkerne, skal kontakte deres lokale KYB-salgsrepræsentant eller det KYB-kontor, hvor de foretager deres indkøb. Værksteder, der er interesserede, skal kontakte den officielle KYB-distributør, som de køber fra.