KYB styrker supporten til distributørerne

TecDoc-kataloget er blevet opdateret til at omfatte KYB-instruktionsvideoer, hvor det er relevant. Når du søger efter en given reference, vises en samlevideo også i produktinformationen, hvis den er tilgængelig for den valgte del. Videoerne viser den trinvise monteringsprocedure for køretøjer, hvor udskiftning af støddæmpere er vanskelig eller usædvanlig. En bred vifte af KYB instruktionsvideoer er også tilgængelige på YouTube-kanalen (KYBEurope) og på hjemmesiden www.kyb-europe.com i fanen “Teknisk support”.

KYB Europe arbejder også på at samle yderligere oplysninger for at gøre det endnu nemmere for distributørerne at vælge den rigtige reservedel og få adgang til specifikke oplysninger om udvalgte referencer. Jordan Day, marketingchef for KYB Europe Aftermarket forklarer: “Vi arbejder konstant på nye måder at støtte vores distributører på og værkstedskunder med henblik på at identificere og installere hjulophængskomponenter”.

KYB Europe har status af gruppe A-leverandør til TecAlliance. Et dedikeret team af mennesker arbejder på fuld tid for at holde KYB-katalogdata nøjagtigt opdateret. For at kvalificere sig som en klasse A-leverandør skal produktbeskrivelserne være mindst 99% i overensstemmelse med TecAlliance. KYB Europe har opretholdt denne status kontinuerligt i flere år.