KYB styrker sit engagement i WRX-mesterskabet

Sammen med JC Raceteknik står KYB over for en ny udfordring i World Rallycross i sæsonen 2020. Det svenske team, som kører i farverne fra KYB Team JC, vil kæmpe for at opnå en VM-titel blandt racerkørerne og racing-holdene i FIA Rallycross verdensmesterskabet.
           

Sammen med EKS og holdet fra JC Raceteknik vil KYB udvikle et program af højkvalitets støddæmpere dedikeret til Rallycross-mesterskabet, og fortsætter dermed det tekniske samarbejde, som blev etableret sidste år. Holdet har købt fem stk. Audi S1 ​​EKS RX Supercars fra EKS, hvoraf to vil deltage i World RX, og to – i Euro RX. Alle bilerne benytter sig endvidere af elektronisk servostyring (EPS), som er designet og leveret af KYB.

 ”Mulighed for at deltage i Verdensmesterskabet med to førere er en fantastisk udfordring og noget, som vi har drømt om i lang tid. Takket være KYB vil vi deltage i VM som KYB Team JC og fortsætte det tekniske samarbejde med EKS. Denne investering er en glimrende mulighed for begge parter, og gør, at vi kan udvikle os i fællesskabet.
Det bliver en fantastisk oplevelse for hele holdet, som vil også være en fordel for vores Euro RX-førere”- påpeger Joel Christoffersson, holdchefen hos JC Raceteknik.  

”Jeg føler mig enormt spændt i forhold til den kommende sæson med et fuldstændig nyt hold. Sidste år viste JC Raceteknik og Robin et godt tempo i Euro RX. Derfor tror jeg, at vi bliver endnu stærkere i år takket være de to rigtig gode biler, som vil deltage i World RX. Jeg ser frem til at kunne sætte mig ind bag rattet i en Audi EKS, med de bedst mulige specifikation og med de nyeste støddæmpere fra KYB. Der er ingen tvivl om, at Robin kender bilen bedre end jeg gør, men jeg håber, at det lykkes for mig at nærme mig hans tempo snarest muligt” – udtalte Baumanis.