KYB styrker sin position som suspensionsspecialist

KYB Europe har lanceret en helt ny serie af styretøjsdele for at cementere sin position som affjedringsspecialist. Styrearme, kugleled, svingstangsled, trækstangsender og tandstangsender udgør den nye KYB-familie af styretøjsdele.

KYB styretøjsdele er som minimum udviklet og testet til OE-specifikationer, hvilket sikrer, at hver del, du køber, er OE-kvalitet eller bedre. Komponenterne udsættes for en række forskellige metoder til kvalitetstest, herunder hårdhedstestning, materialebelastning, kuglestiftstyrke, momenttest og linkstangstræktest.

Inden den europæiske lancering er over 1 million KYB styretøjsdele allerede blevet solgt på verdensplan under de barskeste klimatiske forhold og på de barskeste veje.

KYB distributører af styredele nyder godt af brancheførende service, logistik og salgssupport fra vores kunder i hele Europa. Vores online- og katalogiseringsteam, Kyroje, blev den første leverandør af støddæmpere i verden som modtog Premier Data Provider-priserne fra TecDoc. De har arbejdet utrætteligt for at sikre, at det nye udvalg af styredele bliver så præcist og effektivt, som muligt.

Med værkstedet i tankerne inkluderer alle KYB styrearme kugleled. For nemheds skyld omfatter sortimentet også alle hjælpedele (møtrikker osv.). Salgsdirektør Juan Carlos Diez har fremhævet, at “Styredele er den næste naturlige efterfølger til vores nuværende serier, og noget vi har arbejdet på i lang tid. Vores hurtigt voksende sortiment vil gøre det muligt for værksteder at stole på én pålidelig leverandør til alle deres behov for styring og affjedring”.

For at se hele sortimentet, se www.kyb-europe.com/dansk/steering-parts

video af KYB Styredele