KYB genoptager understøttelse af WRX

Verdensmestre, KYB EKS JC-holdet og tre gange FIA ​​verdensmesteren i Rallycross, Johan Kristoffersson, forener kræfter i kampen om FIA World RX 2021-titlen. Kristoffersson bliver en del af det belgiske team “Enzo Ide”, hvor begge kørere bruger KYB-støddæmpere og elektronisk servostyring i den nyeste generation af Audi S1 ​​EKS RX quattro

“if you can’t beat them, join them – så enkelt er det,” tilføjer KYB EKS-holdejer JC Mattias Ekström. “Jeg har haft mange spændende løb med Johan, og jeg tror, ​​at alle vil være enige om, at han har enestående evner, så for mig passer han perfekt til KYB EKS JC 2021-kampagnen, så vi igen kan udfordre resten af ​​banen i konkurrencen om begge titler – tophold og topkører. “

Den 32- årige svensker har 36 løb afsluttet på World RX-podiet, hvoraf 24 er sejre. Kristoffersson har ikke kun vundet tre verdensrallycross-titler (2017, 2018, 2020), men også tre Porsche Carrera Cup Scandinavia-titler, to Scandinavian Touring Car Championship-titler og en Superstars International Series-titel. Han er i øjeblikket øverst på Extreme E leaderboard med holdkammerat Molly Taylor og vinder 2 ud af 2 runder for Rosberg Racing.

“Først og fremmest er jeg meget glad for at kunne køre hele FIA ​​World RX-sæsonen, og det er som en ny udfordring for mig at gøre det med et nyt hold,” kommenterer Johan Kristofferson. “KYB EKS JC ved, hvordan man vinder løb og mesterskaber, og efter de første to testdage kan vi se, at vi kan lære af hinanden og få nye erfaringer. Joel Christoffersson og hele holdet er meget engageret og motiveret i kampen for at nå målet om at forsvare titlen som bedste Kører, og med Enzo også titlen som bedste hold”.

“Joel Christoffersson og hele holdet er meget engagerede og motiverede i kampen for at nå målet om at forsvare titlen som bedste Kører, og med Enzo også titlen som bedste hold”. Hans erfaring og viden vil hjælpe os med at udvikle os yderligere, og for Enzo vil det være en fantastisk mulighed for at lære af de bedste. Vi vil fortsætte med at teste inden sæsonen, og jeg er sikker på, at vi får vores modstandere til at arbejde hårdt, ”siger KYB EKS-teamchef JC Joel Christoffersson. “2021 bliver et specielt år for KYB EKS JC, da vi kører vores biler i tre mesterskaber – FIA World RX, Nitro Rallycross (USA) og RallyX Nordic”.

Bestående af 7 to-dages begivenheder i hele Europa finder WRX sted på kredsløb, der er en blanding af rallybaner og kredsløbskørsel. Chauffører er udstyret med RX Supercars-biler med over 600 HK, som accelererer fra 0-100 km/t på mindre end to sekunder. Du kan finde opdaterede oplysninger om World RX på KYBs sociale medier.