KYB Europe lancerer nye funktioner til KYB Suspension Solutions-appen

KYB har lanceret en opdatering til den populære mobilapp Suspension Solutions. Appen indeholder nu detaljeret, delspecifik teknisk rådgivning om arbejdet på affjedringen, helt gratis. Teknikeren kan enten indtaste bilens mærke og model, VIN-nummeret eller registreringsnummeret (i øjeblikket kun tilgængeligt i visse lande) og vil derefter få vist det KYB-reservedelsnummer, der er nødvendigt, og en detaljeret teknisk meddelelse for hvert job. Meddelelsen indeholder en illustreret trinvis vejledning, der passer til den pågældende del, samt det nødvendige værktøj (og relevante momentindstillinger) og et skønnet tidsforbrug til at fuldføre jobbet. Hvis en KYB-monteringsvideo er tilgængelig for denne reference, vil dette også blive oplyst.

“Vi følte, at denne funktion var det næste skridt for KYBs app”, forklarer Jordan Day, Marketing Manager for KYB Europe Aftermarket, “appen hjælper nu med alle de vigtigste faser af udskiftning af affjedringen, og denne nyeste funktion hjælper med at finde varenummeret og montere produktet, mens de eksisterende funktioner hjælper teknikeren med at foreslå bilisten indgreb på affjedringen og følge op på jobbet. Vi er meget tilfredse med denne nye funktion og er overbeviste om, at dette vil hjælpe KYB-kunder i hele Europa.”

Denne seneste funktion er resultatet af yderligere kundeundersøgelser blandt europæiske teknikere samt samtaler med KYB Europe Product Management-afdelingen. Fremhævning af de nødvendige værktøjer vil gøre det muligt for værkstedet at forberede sig på jobbet. At vise de nødvendige momentindstillinger vil reducere risikoen for at beskadige komponenterne ved overstramning. Inklusive den foreslåede monteringstid for hvert job, som vil hjælpe værksteder med at give mere præcise tilbud og planlægge mere effektivt.

KYBs app er designet til værksteder og er i øjeblikket blevet downloadet mere end 7.000 gange i hele Europa. Appen har to originale funktioner, der er knyttet til de nye monteringsinstruktioner. Den første giver teknikeren mulighed for at foreslå en bilist arbejde på affjedringen. Teknikeren vurderer køretøjet og indlæser de “symptomer”, som køretøjet udviser, i appen med vedhæftning af et billede, hvis nødvendigt. Appen bruger derefter disse oplysninger til at oprette en specifik køretøjsrapport, som er tekst til kunden, helt gratis. Denne rapport indeholder knappen “ring til værkstedet” – i gennemsnit klikkes denne knap af bilisten en ud af fire gange. Den anden funktion gør det muligt for teknikeren at tage foto “før og efter”, mens de arbejder på et køretøjs affjedring. Appen overtager disse billeder og tilføjer dem til en køretøjsrapport, der er gratis for kunden. Rapporten forklarer arbejdet, der er blevet udført, den fordel, det har for køretøjet, og viser billederne af de gamle og nye monterede komponenter.

Appen KYB Suspension Solutions er gratis at downloade og gratis at bruge, tilgængelig på 20 europæiske sprog og fuldt tilpasset, så alle rapporter, der sendes ud, indeholder dit værkstedsnavn, kontaktnummer og logo. For dem, der allerede har downloadet appen, er det tilstrækkeligt at opdatere appen som normalt for at tilføje den nye instruktionsfunktion. For dem, der ikke har appen, er den tilgængelig i dag i App Store og Google Play.