KYB er med i et samarbejde om design af en ny generation modulær EV-platform (Electric Vechicles)

KYB Corporation har indgået et samarbejde og strategisk partnerskab med den israelske virksomhed EE Automotive (REE), som har rettet henvendelse om udviklingen af nye, teknologisk avancerede ophængssystemer til sine fremtidige platforme beregnet til elektriske køretøjer.

KYB har en meget stor erfaring inden for halvaktive og aktive ophængssystemer, der vil styrke den næste generation af REE EV-platformen. Dette vil sikre frihed i udformningen af designet samt omkostningseffektive modulløsninger til e-mobilitet. Kombinationen af ​​KYB-ekspertise inden for avancerede affjedringssystemer og REEs banebrydende teknologi inden for elektriske køretøjsplatforme vil revolutionere designet indenfor elektriske køretøjer.

REE arbejder på at placere ophæng i køretøjets hjulbue, men vil også placere bremsesystemet, styresystemet og den elektriske motor her. KYB’s engagement i projektet består i at udvikle et nyt hjulophæng – en “in-wheel suspension” – som befinder sig i hjulet. Denne løsning betegnes REEcorner ™. Hvert modul er helt uafhængigt og drives af det nyeste ECU REEboard ™, der styres af avanceret x-by-wire-teknologi. Denne teknologi muliggør en ekstrem modularitet, eftersom platformen kan tilpasses et hvilket som helst køretøjs krav, hvilket medfører optimal kompatibilitet, effektivitet og omkostningsreduktion.

REEboard ™ er en helt flad, justerbar og modulær platform. Den tillader ubegrænsede karosserikonfigurationer med komplet designfrihed og større pladsbesparelse. Fordi der ikke er behov, for at designe en ny platform til hver enkelt køretøjstype, giver det mulighed for betydelige besparelser på omkostninger og tidsforbrug. Det sikrer mere plads på et mindre område, så der kan indeholdes flere batterier i et specialkonstrueret kabinet.

Dette partnerskab er KYBs første samarbejde med et teknologiselskab baseret på elektriske køretøjsplatforme. Kazunori Masumoto, Generaldirektør for Engineering Headquarters på KYB Automotive Component Business Division, forklarer: ”KYB har lang erfaring med udvikling og fremstilling af avancerede affjedringssystemer. Vi er glade for at kunne samarbejde med REE Automotive og dele dens revolutionerende vision for elektriske køretøjer, ved at designe et affjedringssystem, der understøtter morgendagens mobilitetsøkosystem.”

REE-medstifter og formand, Daniel Barel, tilføjede: ”REE glæder sig over at byde KYB velkommen til vores unikke netværk af globale strategiske autopartnere, der tilfører ekspertise i verdensklasse inden for avancerede affjedringssystemer. KYB-teknologien vil spille en nøglerolle i den dynamiske udvikling af vores næste generation af EV-platformkonstruktioner, der genopfinder det elektriske køretøj med en helt flad, justerbar og fuldt modulær platform, klar til fremtidens elektromobilitet ”.