Afslutningen af WRX-sæsonen i Republikken Sydafrika

World Rallycross-verdensmesterskabet i 2019 blev i lang tid erindret som et af de mest interessante motorsportsløb i historien. Vi er stolte over, at ingeniører og KYB-teknologi har kunnet støtte Andreas Bakkeruds team fra Monster Energy Cartel.

RX Cartel-teamet blev nomineret og kom ind i sidste øjeblik med i turneringen i 2019. Med minimal forberedelse lykkedes det at kunne møde med to kørere, for hvem det lykkedes at nå en plads på podiet  samt også debutanten Krisztian Szabo, der blev støttet af EKS.

Briten Liam Doran kom ind på en 8. plads og sluttede sæsonen med 114 point. Den ungarske kører EKS Krisztian Szabo fik med 99 point en 10. plads. Team Monster Energy RX Cartel indtog med 299 point 3. pladsen i den generelle klassifikation.

Nordmanden Andreas Bakkerud og svenskeren Timmy Hansen afsluttede med 211 point sæsonen på andenpladsen efter 196 løb baseret på antallet af vundne motorløb.

KYB er stolt over at være partner med EKS og Monster Energy RX Cartel holdene, der deltager i FIA World Rallycross Championship i 2019. Alle tre biler, der er almindeligt anvendt og kendt inden for motorsport, var udstyret med støddæmpere og et elektronisk servostyringssystem (EPS) designet og produceret af KYB.