Nauja KYB programa

Nauja programa išmaniesiems telefonams – KYB Suspension Solutions buvo sukurta siekiant remti kasdienį mechanikų ir autoservisų darbą. Galima ją parsisiųsti nemokamai iš parduotuvės App Store ir Google Play.

Programa turi dvi funkcijas:

1 dalis:
Padeda mechanikui supažindinti klientus su būtinybe pakeisti susidėvėjusius ar sugadintus pakabos elementus, kurie yra svarbūs saugumui ir vairavimo komfortui.

Mechanikas per programą siunčia vairuotojui teksto žinutę su informacija apie nustatytą defektą jo transporto priemonėje, arba apie elementus, kuriuos reikėtų iškeisti. Be to, kartu su informacija jis siunčia nuorodas į vaizdo įrašus, kuriuose parodyta rizika susijusi su susidėvėjusių amortizatorių, pakabos spyruoklių bei tvirtinimo elementų naudojimu.

2 dalis:
Pateikia pilną remontą, kurį servisas atliko kliento transporto piemenėje. Programa gali išsiųsti teksto žinutę vairuotojui kartu su prijunktomis nuotraukomis atliktomis prieš ir po paslaugos atlikimo.

Jordan Day, KYB Europe Marketing Manager paaiškina: „Programa padeda atkreipti vairuotojų dėmesį, kad pakabos elementų, tokių kaip amortizatoriai, pakabos spyruoklės, tvirtinimo rinkiniai ir dengimo – saugumo rinkiniai, techninė būklė turi labai didelę reikšmę saugumui ir vairavimo komfortui”.