Global Satış Sonrası Yönetim Değişiklikleri

KYB Corporation, şu anda KYB global satış sonrası operasyonları Genel Müdürü olan Bay Hajime Sato’nun, orijinal ekipman ve aftermarket için üretim ve dağıtım yapan KYB Thailand Co. Ltd.’in başkanlığını devralacağını duyurdu. Bay Sato daha önce Dusseldorf yakınlarındaki KYB satış sonrası idare merkezinde (iki farklı görevde) yirmi yılın üzerinde çalışmış ve Avrupa, Rusya ve Orta Doğu’da KYB satış sonrası operasyonlarını başarıyla başlatarak, geliştirmiştir.

Bay Sato’nun boşaltacağı pozisyona ise, şu anda Tokyo, Japonya’da global satış sonrası satış ve planlama genel müdürlüğü görevini yürüten Bay Takashi Kitahata atanmıştır. Bay Kitahata KYB’ye 1988’de katılmış ve 1995 – 2002 arasında, 2010’da Başkan olarak KYB Kuzey Amerika satış sonrası şirketine atanıncaya kadar Bay Sato ile birlikte Avrupa ve Rusya’da satış sonrası hizmetlerde çalışmıştır. 2013’den 2015’e kadar KYB Americas Corporation Başkan Yardımcısı olarak çalışan Bay Kitahata burada Kuzey, Orta ve Güney Amerika KYB satış sonrası hizmetler pazarından sorumluydu.
KYB Avrupa Satış Sonrası Pazarı Başkanı Mike Howarth şunları söyledi: “1997’de KYB’ye katıldığımda ve bundan sonraki yıllarda Bay Sato benim yöneticimdi, ve ona KYB Thailand Co. Ltd. başkanı olarak bu yeni zorlayıcı görevinde, büyük başarılar diliyorum. O, Avrupa, Rusya ve Orta Doğu’da, aynı zamanda da Orta ve Güney Amerika ve Asya pazarlarında KYB satış sonrası pazarının başarılarından sorumludur. Kitahata-san ile de Avrupa’da olduğu yıllarda birlikte çalıştım, daha sonra da Kuzey Amerika satış sonrası pazarında beş yıl boyunca birlikte görev yaptık. Liderliğin ve yönetimin sürekliliği, global satış sonrası pazarında KYB’nin başarısının merkezinde yer almaktadır.”
Bu yönetim değişiklikleri 1 Nisan 2016’dan itibaren geçerli olacaktır.