KYB Lansează Videoclipul Referitor La Siguranță Bazat Pe Realitate Virtuală

KYB Europe are o nouă abordare inovatoare referitoare la explicarea pericolelor asociate amortizoarelor uzate într-un nou videoclip bazat pe realitatea virtuală.

 

Privitorii pot utiliza ochelarii speciali pentru realitate virtuală pentru a urmări videoclipul referitor la siguranță, în care vor descoperi o testare de produs care va compara amortizoarele vechi cu cele noi. Videoclipul folosește noua funcție a modului de realitate virtuală oferită de YouTube și permite privitorului să-și întoarcă capul în orice direcție ca și cum s-ar afla în autovehicul cu conducătorul autor, creând o experiență reală.

 

Videoclipul prezintă două autovehicule identice care practică două manevre diferite. Autovehiculul 1 a parcurs 80.000 km și are amortizoare uzate, autovehiculul 2 este echipat cu amortizoare KYB noi. Mai întâi se efectuează un test de tip slalom pentru a evalua direcția și controlul autovehiculului la 50 km/h. Apoi se realizează un test al frânării de urgență la 80 km/h.

 

Privitorul poate observa ușor diferențele de performanță în timpul testului, unghiul corpului conducătorului auto și controlul direcției fiind semnificativ îmbunătățite în cazul autovehiculului echipat cu amortizoarele noi. În cadrul testului de frânare, distanța de oprire cu noile amortizoare este îmbunătățită cu aproape o lungime integrală a unui autovehicul. Aceasta reprezintă peste jumătate din lățimea unei treceri tipice de pietoni, ceea ce poate însemna diferența dintre oprirea în condiții de siguranță sau un impact. În diferite puncte, videoclipul este întrerupt și măsurătorile sunt realizate pentru a indica în mod clar diferența adusă de noile amortizoare.

 

Directorul de marketing al KYB Europe, Jordan Day, declară: „M-am aflat la volanul autovehiculelor utilizate în cadrul testului și am fost surprins de cât de semnificative au fost îmbunătățirile legate de manevrabilitatea și controlul autovehiculului cu noile amortizoare. Îi rog pe tehnicieni să recunoască când este necesară înlocuirea amortizoarelor și să folosească acest videoclip pentru a-și ajuta clienții să înțeleagă pericolele amortizoarelor uzate.”

 

KYB va prezenta videoclipul bazat pe realitatea virtuală la târgurile comerciale locale și la evenimentele destinate consumatorilor în următoarele luni, oferind atelierelor ochelari din carton pentru realitatea virtuală pentru a face cunoscută clienților lor experiența de vizualizare la 360 grade. Puteți afla mai multe informații la vr.kyb-europe.com.