KYB Lansează O Nouă Aplicație Modernă

KYB Europe a lansat o nouă aplicație mobilă modernă (App).

 

KYB Suspension Solutions App a fost dezvoltată în mod specific pentru tehnicieni și poate fi personalizată cu ușurință de fiecare atelier care o utilizează. Este disponibilă pentru descărcare gratuită de pe App store și Google Play. Aplicația are două funcții:

 

Partea 1 are scopul de a ajuta tehnicianul să explice conducătorului auto problemele identificate la suspensia autovehiculului său și ce componente trebuie să fie înlocuite. Trimite conducătorului auto un sms cu link-uri către videoclipuri care explică pericolele și riscurile asociate amortizoarelor, arcurilor elicoidale, componentelor de montaj și protecție uzate.

Partea 2 are scopul de a prezenta reparațiile finalizate pe care un atelier le-a efectuat asupra autovehiculului unui client. Poate trimite conducătorului auto un sms cu o imagine înainte și după cu lucrările realizate.

 

Aplicația a fost dezvoltată pe baza unui studiu detaliat de cercetare de piață paneuropean cu tehnicieni și are scopul de a gestiona în mod direct o serie de probleme semnalate, incluzând comunicarea eficientă cu conducătorul auto și necesitatea de a explica mai bine rolul critic pentru siguranță pe care îl joacă într-un autovehicul amortizoarele, arcurile elicoidale, componentele de montare și protecție.

 

Directorul de marketing al KYB Europe, Jordan Day, explică: „Feedback-ul pentru versiunea demonstrativă a fost extrem de pozitiv și am încrederea că această nouă aplicație mobilă va sprijini clienții noștri de la nivelul atelierelor, ajutându-i să devină mai cunoscuți în rândul clienților lor și să-și sporească nivelul vânzărilor.”