APLICAȚIA KYB A AJUNS LA 1000 DE DESCĂRCĂRI

Noua aplicație KYB Suspension Solutions App, care a fost lansată în luna noiembrie a ajuns deja la 1000 de descărcări.

Tehnicieni din 28 de țări europene utilizează acum aplicația, iar feedback-ul este în medie de peste 4.5 (din 5), ceea ce reprezintă un scor excelent pentru o noutate de acest gen. Statisticile arată că mesajele text trimise de aplicație clienților sunt deschise în medie la 2 minute, iar peste 200 de clienți folosesc linkul pentru a contacta direct service-ul auto. Cel mai mare număr de descărcări până în prezent este în Marea Britanie, iar zona geografică cu cei mai mulți utilizatori este Londra.

Conform unui raport al companiei europene Dekra de inspecție a vehiculelor, „aproximativ 75% dintre clienții intervievați nu au fost niciodată contactați [de către service-ul auto] prin e-mail sau prin internet”. Aplicația gratuită de la KYB permite service-urilor auto să iasă în evidență și să utilizeze tehnologia modernă pentru a-și educa clienții despre suspensie, folosind imagini și videoclipuri, la fel ca și majoritatea dealerilor europeni.

Managerul de marketing al KYB Europe, Jordan Day, comentează „Sunt încântat de succesul timpuriu al acestui proiect și sunt încrezător că noua noastră aplicație pentru mobil va deveni un sprijin esențial pentru clienții noștri, ajutându-i să își crească notorietatea cu clienții și să-și mărească vânzările “.

Aplicația este special concepută pentru tehnicieni și poate fi ușor personalizată de către fiecare service auto. Aplicația oferă posibilitatea de a trimite un mesaj text personalizat conducătorului auto, explicându-i problemele de suspensie identificate. Se poate trimite, de asemenea, o fotografie înainte și după lucrările efectuate. Aplicația este disponibilă pentru descărcare gratuită din App Store și din Google Play. Pentru a afla mai multe informații și pentru descărcare, vizitați app.kyb-europe.com.