KYB taikomosios programos sėkmė

Pernai lapkričio mėnesio pabaigoje pristatytą naująją mobiliąją programą „KYB Suspension Solutions“ parsisiuntė jau daugiau nei tūkstantis vartotojų.

Taikomoji programa atlieka dvi funkcijas. Padeda mechanikams įtikinti klientus dėl būtinybės keisti susidėvėjusius ar sugadintus pakabos elementus, kurie yra svarbiausi važiavimo saugumui ir komfortui. Mechanikas su taikomosios programos pagalba siunčia vairuotojui tekstinę žinutę su informacija apie nustatytus jo transporto priemonės pakabos sistemos pažeidimus ir elementus, kuriuos riekia iškeisti. Taip pat, kartu su informacija siunčia su nusidėvėjusių amortizatorių, pakabos spyruoklių ir montavimo elementų naudojimu susijusią grėsmę ir riziką rodančių filmų nuorodas.

Antrojoje taikomosios programos dalyje pristatomi visi remonto darbai, kuriuos kliento transporto priemonėje atliko autoservisas. Iš šios dalies galima siųsti vairuotojui nemokamą tekstinę žinutę ir pridėti nuotraukas prieš ir po paslaugos atlikimo.

28 šalių mechanikai gali ją parsisiųsti iš App Store ir Google Play parduotuvių.
„Taikomoji programa padeda atkreipti vairuotojų dėmesį, kad pakabos elementų, pvz., amortizatorių, pakabos spyruoklių, montavimo ir apsaugos priemonių rinkinių techninė būklė yra svarbiausia važiavimo saugumui ir komfortui“, – apibendrino Jordan Day, „KYB Europe“ rinkodaros vadybininkas.