KYB rėmimo sutartis su FIA World Rallycross komanda

„KYB Corporation” paskelbė sudariusi nuo 2017 m. birželio mėnesio rėmimo sutartį su FIA pasaulio ralio kroso čempionato komanda „EKS”.

„Audi S1 EKS RX Quattro” naudoja „KYB” elektroninį vairo stiprintuvą (EPS), kuris yra plačiai vertinamas automobilių sportuose. „KYB“ logotipas matomas tiek ant „EKS“ lenktyninio automobilio, kaip ir ant serviso sunkvežimio. „EKS“ sudaro Toomas „Topi” Heikkinen ir „EKS“ savininkas Mattias Ekstrom.

Švedijos vairuotojas Mattias Ekstrom laimėjo čempionatą 2016 m. Dviejų kartų „DTM“ čempionas išaugo su ralio krosu ir didžiąją savo jaunystės dalį praleido „RX“ aikštelėse. „EKS“ komanda tai aistra, entuziazmas ir džiaugsmas, viskas, ką lenktynėse mėgsta Mattias. Šiuo metu jis trečioje vietoje čempionate, su 143 taškais.

Lenktyniauti Suomijos vairuotojas Topi pradėjo būdamas 8 metų ir perėjo į ralio krosą 2010 metais, laimėdamas savo pirmajame sezone Suomijos čempionatą. Jis tapo lenktynių „Global Rallycross“ čempionas, bei taip pat du kartus laimėjo „X Games“ aukso medalius. Topi, 2014 metais Pasaulio „RX“ vairuotojų čempionate laimėjo antrąją vietą. Šiuo metu jis vienuoliktoje vietoje čempionate, su 58 taškais.

„EKS“ konkuruoja Pasaulio „RX“ nuo 2014 m. „EKS“ 2016 m. sezono metu laimėjo Komandos čempionatą, suteikiant vilties dėl komandos ateities perspektyvų. Nuo 2015 metų „KYB” teikia komandai „EPS“ ir pagal naująją rėmimo susitarimą toliau tiesia techninę paramą.

Ralio krosas susideda iš dvylikos dviejų dienų renginių visame pasaulyje, trasose, kurios yra ralio ir žiedinių lenktynių derinys. Vairuotojai vairuoja „RX Supercars“, kurie turi galios daugiau nei 600bhp ir sugeba įsibėgėti nuo 0 iki 60mph per mažiau nei dvi sekundes. 2014 m. „WRX“ pritraukė 11,4 mln. Europos žiūrovų stebinčių skirtą aprėptį per visus 12 raundų. Stebėkite „KYB“ socialinės žiniasklaidos puslapius norėdami sekti naujienas apie „EKS“ komandą.

Motosportų pasaulyje „KYB“ gerbiamas dėl savo elektroninių vairo stiprintuvų sistemų. „KYB” geriausiai žinomas kaip vienas didžiausių pasaulio automobilių amortizatorių originalios įrangos gamintojų, kur vienas iš penkių gamybos linijas paliekančių automobilių pasaulyje standartiškai įrengtas su „KYB“. Europoje „KYB“ taip pat tiekia platų spyruoklių asortimentą, bei pakabos montavimo komplektus ir apsaugos komplektus.