KYB - Our Precision, Your Advantage
Изаберите језик Vi ste ovdje: Почетак > Производи
Products

ГЕНЕРАЛНИ ПРЕГЛЕД ПРОИЗВОДА

КYB је један од највећих светских добављача амортизера    за произвођаче возила, снабдевајући 1 од 4 аутомобила који силазе са траке, широм целог света. KYB је највећи ОЕ добављач у Европи.

Године експертизе помогле су KYB да постане лидер индустрије, не само у производњи амортизера, већ и у интегрисаним системима за контролу аутомобила, као и производњи и развијању модула за суспензију.

Афтермаркет КYВ амортизери, произведени су у истим фабрикама и користећи исте технологије као и ОЕ. Вентили су рађени тако да се могу уградити и у возила са истрошеним деловима суспензије, тако да приближе возило стању у коме је било док је било ново. То значи да су афтермаркет производи, марке KYB исти као– и у већини случајева,  бољи од ОЕ производа.

KYB обезбеђује најбољи квалитет производа свим клијентима широм света у разним индустријама. О томе говори и слоган компаније НАША ПРЕЦИЗНОСТ, ВАША ПРЕДНОСТ. KYB не прави компромисе када је квалитет производа у питању. Све KYB фабрике имају стандард ISO9001, QS9000 и ISO14001.

Shock absorbers being manufacturedShock absorbers being manufactured

Процес производње је високо аутоматизован

НАШИ ПРОИЗВОДИ

Shock Absorbers - Find out moreCoil Springs - Find out moreKits - Find out more