KYB - Our Precision, Your Advantage
Selectaţi limba Sunteţi aici: Acasă > Produse
Products

PRIVIRE GENERALĂ PRODUS

KYB este unul dintre cei mai mari furnizori de amortizoare din lume pentru fabricanţii de autovehicule, una din patru maşini  părăseşte  liniile de producţie echipată standard cu amortizoare KYB. KYB este cel mai mare furnizor de OE din Europa.

Anii de expertiză au ajutat KYB să devină un lider al industriei nu numai în producerea de amortizoare dar şi în sisteme integrate de control a automobilelor şi a producţiei şi dezvoltării modulului de suspensie.

Amortizoarele KYB de pe piaţă sunt fabricate folosind aceleaşi fabrici şi tehnologii ca şi OE. Supapele sunt executate pentru a permite potrivirea amortizoarelor la vehiculele cu alte componente la suspensiile uzate, pentru a recupera ideea de călătorie sigură cât mai aproape de nivelul la care se afla când automobilul era nou nouţ. Acest lucru înseamnă că produsele de pe piaţă marca KYB sunt la fel ca şi – şi in cele mai multe cazuri, mai bune decât furnizarea OE.

KYB furnizează calitate superioară a produselor tuturor clienţilor din întreaga lume într-o varietate de industrii. Acest lucru este recunoscut de către sloganul companiei „Precizia Noastră, Avantajul Dvs.”. KYB nu va compromite calitatea produselor. Toate fabricile KYB sunt certificate ISO9001, QS9000 şi SO14001.

Shock absorbers being manufacturedShock absorbers being manufactured

Proces de fabricare extrem de automatizat

PRODUSELE NOASTRE

Shock Absorbers - Find out moreCoil Springs - Find out moreKits - Find out more