KYB - Our Precision, Your Advantage
Selectaţi limba Sunteţi aici: Acasă > Informaţii tehnice > Sfaturi comune pentru fixarea
Technical Information

SFATURI COMUNE PENTRU FIXAREA


AMORTIZOARELOR


Arrow
Nu ţineţi tija pistonului cu vreun instrument (apucare stăvilar, etc) deoarece acest lucru va deteriora suprafaţa tijei şi va cauza scurgerea prin garniturile de ulei.
Arrow
Nu puneţi apă, ulei sau alte lichide în interiorul camerei amortizorului cu suport/picior deoarece ar putea să deterioreze cartuşul. Cartuşele KYB sunt create pentru a fi folosite fără lichid atât la temperaturi ridicate cât şi la temperaturi scăzute.
Arrow
Nu folosiţi o cheie fixă pentru a strânge o piuliţă pe tija pistonului. Acest lucru ar putea face ca efortul de torsiune să fie mai mare decât cel recomandat.
Arrow
Folosiţi piese de fixare (piuliţe, distanţiere, şaibă, etc) furnizate cu amortizorii KYB, decât cu piesele furnizate cu OE, deoarece uneori acestea r putea avea dimensiuni diferite.
Arrow
Dacă amortizorul care este înlocuit nu este cel original, ci o piesă de pe piaţă dintr-o altă marcă, nu se pot refolosi alte piese auxiliare (husă protectoare, opritor socuri, bucşă, etc) pentru amortizarea KYB. Aţi putea avea nevoie de o comandă de piese OE.
Arrow
Amortizoarele ar trebui să vină în perechi.
Arrow
Întotdeauna amorsaţi amortizoarele înainte de folosire – extindeţi complet şi comprimaţi unitatea de 3 ori pentru a îndepărta aerul din interior.
Arrow
Mereu să vă asiguraţi că vehiculul este pe cele 4 roţi ale sale înainte de a strânge montajele superioare.

ARCURILE SPIRALĂ


Arrow
Folosiţi instrumente adecvate de comprimare a arcurilor la înlocuirea arcurilor elicoidale
Arrow
Arcurile elicoidale trebuie înlocuite în perechi, pentru a asigura o înălţime egală şi pentru a asigura faptul că vehiculul nu trage în lateral la frânare.
Arrow
Aveţi grijă la comprimarea arcurilor, acestea ar putea cauza răni grave dacă sunt slăbite pe perioada instalării.
Arrow
Verificaţi aşezarea arcurilor, montajul superior pentru deteriorare înainte de înlocuirea arcurilor rupte sau uzate.
Arrow
După instalare, verificaţi daca toate arcurile sunt aşezate corect.
Arrow
Verificaţi alinierea roţilor după instalare.
Arrow
Arcurile uzate sau deteriorate pot deteriora la rândul lor amortizoarele şi alte componente ale suspensiei, KYB recomandă înlocuirea amortizoarelor în acelaşi timp cu arcurile.
Common fitting step 1 Common fitting step 2 Common fitting step 3 Common fitting step 4