KYB - Our Precision, Your Advantage
Válassza ki a nyelvet Most itt van: Home > Termékek
Products

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

KYB a világon a járműgyártók legnagyobb lengéscsillapító szállítója, világszerte négy autó közül több mint egy a gyártósorokat KYB lengéscsillapítóval hagyja el, mint szabvány felszereléssel. KYB egyúttal a Európa legnagyobb OE (eredeti berendezés) beszállítója.

Az évek alatt megszerzett szakértelem segítettek a KYB cégnek, hogy az ipar vezetőjévé váljon nemcsak a lengéscsillapítók terén, de az integrált gépkocsi vezérlőrendszerek és felfüggesztési modulok előállításában és fejlesztésében is.

A KYB az utángyártott piacnak ugyanabban a gyárakban és ugyanazzal a technológiával gyárt lengéscsillapítókat, mint az autógyáraknak (OE). A szelepek felül vannak méretezve, hogy lehetővé tegyék a lengéscsillapítók járműbe szerelését más kopott felfüggesztési alkotóelemekkel, hogy visszaadják az utazási feltételeket annyira, amennyire az lehetséges, megközelítve azt az állapotot, amikor a jármű vadonatúj volt. Ez azt jelenti, hogy a KYB utángyártott termékei ugyanolyan jók - és számos esetben jobbak, mint az OE kínálat.

A KYB sokféle iparágban összes ügyfelének világszerte kitűnő minőségű termékeket biztosít. Ezeket a termékeket a vállalat szlogenje által rögtön felismerhetőek: „ A mi precizitásunk, Önnek előny". A KYB a termékei minőségét sosem fogja alku tárgyává tenni. Minden KYB gyárnak megvannak az ISO 9001, QS 9000 és ISO 14001 bizonyítványai.

Shock absorbers being manufacturedShock absorbers being manufactured

Magasan automatizált gyártási folyamat

TERMÉKEINK

Shock Absorbers - Find out moreCoil Springs - Find out moreKits - Find out more