KYB - Our Precision, Your Advantage
Válassza ki a nyelvet Most itt van: Home > A cég áttekintése
Company Overview

RÓLUNK

KYB Europe GmbH a KYB Corporation egyik leányvállalata, amely egy világméretű vállalat, székhelye Tokióban, Japánban van.

Company Overview

Majdnem egy százada már, hogy a KYB a hidraulikában tevékenykedik, így olyan technológiákban szakosodott, melyek széles körben használtak a repülésben, vasuti szállításban vagy a tengerészetben. KYB Japán vezető hidraulika vállalata.

A KYB csoportnak világszerte 8.200 alkalmazottja van, kereskedelmi forgalma meghaladja a 2.6 milliárd dollárt, amelyből 60% a lengéscsillapítók értékesítéséből származik.

A KYB-nek a 15 gyára által, melyek Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban vannak, az éves gyártókapacitása több mint 75 millió lengéscsillapító. KYB-nek van a világon a legnagyobn lengéscsillapító gyára (Gifu-ban, Japánban) melynek éves gyártókapacitása meghaladja az évi 50 millió darabot. Magas szinten automatizált és az egyik rugóstag gyártásáról a másikra 15 másodperc alatt válthat át.

A KYB-et jegyzik a Tokio-i értéktőzsdén és a termékeit világszerte több mint 100 országba exportálja.

KYB Europe székhelye Düsseldorf mellett, Németországban van. 7 fiókja van, amelyek Európában és Afrikában az ügyfeleket kiszolgálják és támogatást biztosítanak.

 

VIDEO

A világhírű Shinkansen a fél-aktív KYB felfüggesztést használja.

Ennek a videónak a megtekintéséhez a Adobe Flash Player telepítése szükséges. Ha a program nincs telepítve a számítógépére, klikkeljen ide
Annual Report 2011 - Download

KYB’S Magas szinten automatizált gyártósor.

Ennek a videónak a megtekintéséhez a Adobe Flash Player telepítése szükséges. Ha a program nincs telepítve a számítógépére, klikkeljen ide