KYB - Our Precision, Your Advantage
Изберете език Вие сте тук: Начало > Продукти
Products

ОБЩ ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА

KYB е един от най-големите доставчици на амортисьори в света на производителите на превозни средства, като 1 от 4 автомобила, които напускат производствените линии в целия свят,  са оборудвани с части KYB, като стандард. Също така KYB е и най-големият доставчик на OE/оригинално оборудване/ в Европа.

Годините професионален опит са помогнали KYB да се превърне в лидер на отрасъла, не само за производството на амортисьори, но и за производството и развитието на вградени контролни системи и на суспенсионни модули за автомобили.

Амортисьорите KYB за следпродажбения пазар са произведени чрез използване на същите фабрики и технологии като и за OE. Клапаните са оптимизирани  на такъв начин, че амортисьорите да бъдат пригодени към превозно средство с други износени компоненти на окаването с цел шофирането да бъде, колкото се може по-близо до това, което е било, когато превозното средство е било съвсем ново.  Това означава, че продуктите KYB за следпродажбения пазар са същите както  и продуктите OE, а в много случаи дори по-добри.

KYB предоставя превъзходно качество на продукта за всички свои клиенти по целия свят в различни индустрии. Този факт е признат от  лозунга на компанията: “Нашата прецизност, вашата полза“.  KYB никога няма да направи компромис с качеството на продукта. Всички фабрики KYB са сертифицирани по  ISO 9001, QS 9000 и ISO 14001.

Shock absorbers being manufacturedShock absorbers being manufactured

Силно автоматизиран производствен процес

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Shock Absorbers - Find out moreCoil Springs - Find out moreKits - Find out more