KYB - Our Precision, Your Advantage
Изберете език Вие сте тук: Начало > Общ поглед върху компанията
Company Overview

ЗА НАС

KYB Europe GmbH е дъщерно дружество на Корпорацията KYB, една глобална компания с централно управление, базирано в Токио, Япония.

Company Overview

В продължение на почти един век Корпорацията  KYB се е специализирала в областта на хидравликата по технологията широко използвана в авиационната, железопътаната и морската промишленост. KYB в Япония е водеща компания в областта на хидравликата.

Групата KYB, която има 8.200 служители в целия свят, постига стокооборот от 2,6 милиарда щатски долара, от които 60% е делът на продажбите на автомобилни амортисьори.

От своите 15 фабрики в Азия, Европа и Съединените Щати, KYB има годишен производствен капацитет от над 75 милиона амортисьора. КУВ има най-голямата фабрика за амортисьори в света (в Гифу, Япония) с производствен капацитет над 50 милиона части. Тя е високо автоматизирана и е в състояние да замени един вид производство с друг в рамките на 15 секунди.

Корпорацията КУВ е листвана на Токийската фондова борса и изнася своите продукти в повече от 100 държави от целия свят.

Седалището на KYB Европа е близо до Дюселдорф, Германия. Има 7 филиала, които осигуряват продажби и поддръжка в Европа и Африка.

 

ВИДЕО

Световно известният Shinkansen, използвайки полу-активно окачване KYB.

This video requires Adobe Flash V8 or greater. If you do not have this plugin, please click here

Високо автоматизирана производствена линия KYB.

This video requires Adobe Flash V8 or greater. If you do not have this plugin, please click here